Ігри Літаки – підкори небо онлайн!

Опис категорії

Майбутнім пілотам і авиаконструкторам грати обов'язково! Мега реалістичні онлайн ігри Літаки, які ми для зручності твого зібрали в одному розділі – стануть справжнім подарунком для всіх, хто фанатіє від неба, швидкості, карколомних кульбітів у хмарах і багатшою багатотонної техніки, здатної в лічені секунди злітати над землею, немов ластівка. Чарівний світ сучасної (і не дуже!) авіації чекає тебе на сторінках нашого сайту. Заходь швидше!

крил Ікара до безпілотників

Якщо брати до уваги самі ранні спроби людини піднятися в повітря (одну з них, наприклад, здійснив за 400 років до нашої ери давньогрецький філософ Архіт Тарентським), можна впевнено стверджувати, що історія сучасної авіації налічує ні багато, ні мало – кілька тисячоліть. І наші захоплюючі ігри про літаки відмінно її ілюструють. В них тебе чекає зустріч як з останніми моделями надзвукових винищувачів і шикарних пасажирських лайнерів, так і з простенькими дельтопланами, громіздкими бипланами, аэропланами часів Першої світової війни і бомбардувальниками Великої вітчизняної. Всі перераховані моделі можна не тільки ретельно розглянути, але і спробувати піднятися в повітря.

З допомогою однієї лише клавіатури комп'ютера ігри Літаки забезпечать тобі можливість політати на будь-якої вподобаної машині і навіть виконати на ній кілька карколомних місій. Готовий приміряти на себе елегантну форму справжнього пілота? Тоді ласкаво просимо на борт. Керувати величезною махиною допоможуть клавіші зі стрілками, а бомбити ворожі об'єкти можна за допомогою клавіші пробіл.

Втім, далеко не у всіх іграх, пов'язаних з літаками, тобі належить керувати військовою технікою. Тих, кого більше приваблює цивільна авіація, чекають повні нетерплячих пасажирів лайнери, що курсують з Нью-Йорка на Багами або більш скромні вантажні трудяги начебто Boeing 747 або Ан-124.

Сучасний аеропорт - це теж цікаво

Далеко не всі ігри Літаки пропонують тобі підніматися в повітря. Серед них є ціла категорія розваг, присвячена іншим (не менш цікавим і важливим) авіаційним службам. Наприклад, ти можеш приміряти на себе роль диспетчера, що регулює зліт і посадку величезної кількості судів, або відправитися в ремонтний ангар, де проводять технічний огляд машин перед вильотом.

Є в нашому арсеналі і зовсім незвичайна гра Літаки, де геймеру пропонується примірити на себе роль такого собі авіа-паркувальника. На величезній стоянці аеропорту завмерло величезна кількість суден, відпочиваючих після рейсу, а поруч з ними потрібно розміщувати новоприбулі машини, яких теж чимало. Як розумієш, задачка належить непроста, адже загрозливі габарити і чимала вартість кожного учасника цього авіа-пасьянсу вимагають від гравця воістину ювелірної точності й акуратності.

Зате буде мега цікаво! Як бачиш, грати в літаки можна ну оооооочень довго, оскільки розділ містить не тільки літалки, але купу інших, не менш цікавих розваг супутньої тематики.

.