Ігри Стратегії – створи свій власний світ!

Опис категорії

Ігри Стратегії – жанр комп'ютерних розваг, який не набридає ніколи. Відбувається так тому, що в них дуже вдало поєднано відносна свобода дій з самими захоплюючими ігровими маніпуляціями: можливістю вдосталь постріляти, побродити по локаціях, побудувати що-небудь таке, створити додаткових персонажів та ін. Все, що в інших флеш іграх представлено частково або фрагментарно, в стратегіях допускається в будь-який час і в будь-яких кількостях.

І тільки від тебе залежить, чим в даний момент займуться віртуальні підопічні: вирушать воювати з орками, почнуть споруджувати оглядову вежу або затурбуються заготівлею провіанту на зиму. Відчуття себе комп'ютерним богом і творцем нової цивілізації дорогого коштує. Правда, і відповідальність за розвиток нового світу лежить повністю на його прабатьків. І якщо твою землю захоплять вороги, запасів їжі не вистачить, щоб забезпечити армію, поголів'я худоби зменшиться, а шахти перестануть приносити дохід, це буде означати, що фіговий з тебе вийшов бог - недалекоглядна і безвідповідальна. Втім, засмучуватися не варто. Грати в стратегії добре тим, що завжди можна перезапустити процес заново, врахувавши попередній досвід і виправивши помилки.

найкрутіші іграшки на світі

Розваг стратегічної спрямованості сьогодні існує величезна кількість, є серед них і бізнес-стратегії і стратегії розвитку окремих поселень, і епічні військові ігри. Їх розробники активно змагаються один з одним в химерності сюжетів, графічному оформленні та інших вишукуваннях геймплея. Але, як не крути, самі яскраві і захоплюючі ігри Стратегії створює компанія Armor Games з Каліфорнії. Свою нинішню назву вона отримала в 2004 році, змінивши застаріле Games Of Gondor.

Засновник обох підприємств – талановитий програміст Деніел МаккНил, зробив ставку на розвиток браузерних розваг і, як бачимо, не прогадав. На сьогоднішній день у світі флеш розваг Armor Games – синонім бездоганної якості і гарантія того, що від екрану пк буде неможливо відірватися. До речі, дітище МаккНила довгі роки співпрацював (і продовжує це робити!) з ConArtists - самим відомим дизайнерським агентством світової індустрії комп'ютерних ігор. Кращі плоди цього чудового творчого тандему зібрані на нашому сайті.

Ми постійно поповнюємо наявну колекцію яскравими іграми-новинками в жанрі стратегій для хлопчиків від Обладунки Ігри і інших відомих розробників (що зовсім не означає, що в них можна грати дівчатам!). Багато хто навіть викладені відразу в адаптованому варіанті – російською мовою. Радимо тобі звернути увагу на тактичну стратегію з прекрасною промальовуванням деталей «Винищувач танків», захоплюючу «Лего Бионикл» або злегка кровожерну «Зомбі проти людей». Втім, інші іграшки розділу не менш гарні і цілком заслуговують того, щоб приділити їм годину-другу вільного часу. Обіцяємо, нудьгувати не будеш. Так що швидше приміряй на себе обладунки віртуального бога і вперед – на звершення подвигів і підкорення нових вершин.

.