Ігри баскетбол грати онлайн безкоштовно!

Опис категорії

У світі не так багато занять, які можуть поєднувати ролі хобі, способу підтримати тіло у відмінній формі і навіть основного місця роботи! Тим і прекрасний спорт, що можна не тільки брати участь в змаганнях, але і спостерігати за ними по телевізору або з задоволенням рубатися в черговий симулятор. Саме тому онлайн забави, в яких можна пострибати по майданчикам кращих стадіонів світу і закинути триочковий, вигравши двобій з Леброном Джеймсом або навіть самим Майклом Джорданом, так популярні!

Всі, для кого цей приголомшливий вид спорту став не просто захопленням, а цим стилем життя, знайдуть масу цікавого на нашому сайті. У цій колекції зібрані кращі ігри баскетбол всіх часів і народів! Кожна гра баскетбол – це можливість опинитися на одному майданчику з справжніми зірками і навчитися самим крутим штукам в режимі онлайн, і все це абсолютно безкоштовно. Тренуйся хоч цілодобово, не забувай тільки іноді виходити на вулицю – все-таки з реальними друзями ще цікавіше!

вчитися і Вчитися!

Кидати м'яч у кошик – розвага дуже прикольне і престижне. Якщо стати в цій справі професіоналом, можна отримувати відмінні гроші тільки за те, що займаєшся тим, що подобається. Але для того щоб досягти вершин світової слави, треба невпинно відточувати техніку, і найкраще для цього, природно, підходять регулярні живі тренування. Однак якщо перебувати в залі цілодобово – не варіант, на допомогу приходять онлайн тренажери, які, звичайно, не додадуть сили рук, зате освоїти Вуличні трюки точно можуть допомогти.

Вчися думати головою – всупереч поширеній помилці, у професійному спорті без цього нікуди! Під час гри потрібно вміти точно оцінювати розстановку супротивників і, виходячи з цього, планувати траєкторію руху м'яча – Логічний баскетбол навчить тебе справлятися з цією складністю. А під флешці Точні кидки перешкод немає, але зате треба зробити кидок з правильною силою і під правильним кутом, що теж непросто. Навчившись прицілюватися в симуляторі, ти куди легше зможеш освоїти і застосувати це в реалі. Подібні навички корисні для хлопчиків і дадуть тобі перевагу під час найближчої ж ігри – баскетбол не терпить поганий техніки!

Для професійних любителів

Зовсім не обов'язково бути спортсменом по професії, щоб щиро любити цю справу. Ти можеш бути хоч програмістом, але того, хто дійсно любить грати, баскетбол завжди відповість взаємністю! Подивися на Гомера Сімпсона, Спанч Боба і навіть Свинку Пеппу – вони теж любителі, і завжди готові скласти тобі компанію в веселу розвагу.

.