Гри Доктор – твій шанс стати Айболитом!

Опис категорії

Професія лікаря – одна з найдавніших, відповідальних і затребуваних на світі. І одна з найбільш вдячних. Воно і зрозуміло, нічого немає і не може бути в світі важливіше порятунку життя і здоров'я. Без появи та розвитку медицини людство давно б вимерло, як мамонти. Але щоб дійсно приносити людям користь, потрібно багато знати, вміти і весь час удосконалюватися, наполегливо працюючи над собою.

Так що, якщо ти теж хочеш, коли виростеш, стати лікарем, пропонуємо почати готуватися прямо зараз. Як? Дуже просто. Почни з малого: добре вчися в школі, а у вільний час грати в наші нові прикольні ігри Доктор. І хай їх не можна розглядати як серйозне наукове посібник для майбутнього хірурга, стоматолога або терапевта, загальне уявлення про професії вони тобі точно подарують. І масу позитиву заодно.

Вибираємо жертву

Будь-яка гра в доктора починається з вибору пацієнта. В даному випадку твоєї допомоги чекають улюблені казкові герої: від принцес з «Холодного серця» до мілашек поні і плюшевих ведмедиків. З кожним з них трапилася якась біда. Особливо, чомусь, розробники іграшок для дівчаток про докторів люблять познущатися над Ганною і Ельзою – чарівними правительницами Эренделла.

Зрозуміло ще, коли дівчатам доводиться просто народжувати, лікувати грип, діставати колючки з щік або викликати дантиста, але коли в голові у Ганни заводиться сніговик Олаф, і тобі треба його звідти вирізати – починається справжній треш. Гра в доктора перетворюється на щось середнє між фільмом жахів і моторошними коміксами в жанрі чорного гумору. Сподіваємося, ти не будеш сприймати такі історії про лікарів занадто серйозно, а поставишся до них як вони того і заслуговують – як забавні жарти.

Для зовсім маленьких дівчаток, які навряд чи вирішуватися видаляти сніговика з мозку вінценосної красуні, розроблені гри, де об'єктом медичних маніпуляцій виступають плюшеві іграшки, а їх головним рятівником – маленька дівчинка Дотті, в російській трансляції серіалу студії Brown Bag Films відома як доктор Плюшева. Вправно орудуючи іграшковим стетоскопом і голкою з ниткою, вона з друзями швидко позбавляє іграшки від проблем начебто відірваною лапи, дірки в животику, вылезшей вати або загубленого носа-гудзички. Дотті і тебе навчить це робити, потрібно лише запустити процес сподобалася ігри Доктор.

Коли все по-справжньому

Пам'ятаєш, ми тобі говорили, що медицина – штука серйозна? Саме час це довести. Із завданням відмінно впораються ігри Лікарі – симулятори цієї лікарні. В них ти не зустрінеш ні казкових героїв, ні застрягли у них в голові сніжків. Зате познайомишся з хлопчиком, який катався на скейті, але послизнувся і впав, зламавши руку і ногу. Спробуєш допомогти хлопчині, який страждає від вродженої вади серця, дівчині, яка мріє про зубних імплантатах, малюкові, у якого розболівся живіт, і масі інших пацієнтів з дійсно серйозними проблемами.

Тут вже точно буде не до жартів – будь невірний рух, і твій хворий може просто померти на операційному столі. Але заздалегідь впадати в паніку не радимо. По-перше, розробники таких ігор прекрасно розуміли, що розважатися в них будуть не справжні лікарі, а тому передбачили купу всіляких підказок. На екрані будуть з'являтися опису ліків та інструментів, спливати стрілочки-підказки, які вказують на необхідну дію, і т. д. А ще тобі весь час буде асистувати досвідчена медсестра. Вона точно не дозволить вбити жодного хворого. Так що закінчуй нервувати і дій – майбутній лікар не може бути боягузом.

.