Ігри стрілялки грати безплатно онлайн!

Опис категорії

Взяти участь в бандитській перестрілці або небезпечному військовому рейді не тільки не виходячи з дому, але і навіть не встаючи з-за комп'ютера, можна вже давно. Досвідчених геймерів не дивує ні реалістичність того, що відбувається, ні детальність, з якої відтворюються тонкощі будови і функціонування новітнього озброєння. А тепер відмінно провести час, потренировав при цьому влучність та швидкість реакції, можна в режимі онлайн з будь-якої точки світу!

Вміння володіти зброєю — не тільки важливий для виживання навик на випадок зомбі-апокаліпсису, але і справжнє мистецтво! Ігри стрілялки — це можливість в онлайн світі долучитися до задоволення, в реальності доступному лише небагатьом. Круті ігри стрілялки — те, що потрібно кожному з нас в кінці важкого дня, щоб скинути напругу і відмінно відпочити! Розкрийся по-новому і дозволь собі справжнє веселощі в компанії кращого друга — автомата!

Вибираємо стовбур

Історія зброї, здатного вразити противника на великій відстані, почалася давно, приблизно тоді, коли перший печерний чоловік підняв камінь і кинув його в пробегавшего повз кабана. Що сталося з тим відчайдушним і не дуже інтелектуально розвиненим першопрохідцем, науці невідомо. Точно зрозуміло одне: випадково винайдене нашим далеким предком зброя далекого бою сильно пережило свого творця!

На сьогоднішній день існує безліч видів метальної і вогнепальної зброї, і до кожного потрібен особливий підхід. На нашому сайті ми зібрали стрілялки, які познайомлять любителів стрілянини з самими різними різновидами цього бойового мистецтва. Необізнаний здивується, дізнавшись, скільки тонкощів будови і нюансів у зверненні необхідно знати, щоб стати універсальним снайпером! Адже і самі класні техніки, що дають відмінний результат для одного різновиду вогнепалу, виявляються абсолютно непридатні для іншого... напевно, навіть герої американських бойовиків не змогли б стріляти по-македонськи з базуки!

В нашому каталозі ти знайдеш симулятори, в яких можна стріляти з танка, гармати, снайперської гвинтівки і навіть з лука! Берись за своє улюблене засіб озброєння або перепробуй все, якщо ще не можеш визначитися. Постався до справи вдумливо: не кидай іграшку, якщо тобі не сподобалася графіка, звук, адже в цьому засобі атаки і оборони важливий не зовнішній вигляд, а гарні бойові характеристики. Пройдіть пару рівнів, випробуй інструмент в різних бойових ситуаціях, відчуй, зручно лежить на руці віртуальна холодна рукоятка — і тільки після цього приймай рішення!

Тільки ти сам можеш визначити, що тобі подобається більше: вести обстріл з вертольота або брати участь в напруженій по емоціям і важкої стрілялці 1 на 1. У кожній стрілялки свій характер — вибирай гру, яка ідеально підійде саме тобі!

Ворог не пройде!

Перш ніж відправитися воювати, потрібно задати собі лише одне питання. За що? В ім'я чиїхось інтересів ти готуєшся пролити чиюсь кров і, можливо, навіть віддати своє життя?

Причин вихопити з кишені пістолет безліч — від спроби до спроби пограбування захиститися від цього пограбування. Приводів для масштабної війни ще більше, і треба бути готовим до того, що тобі доведеться відстоювати інтереси, які ти сам можеш і не розділяти.

Вибирай сюжет по душі і, перш ніж вплутатися в чергову віртуальну (або, тим більше, реальну) баталію, запитай себе — а чи хочу я за це воювати? Якщо відповідь «так» - то хапай антикварну гвинтівку і кидайся в гущу подій Другої світової або вирушай допомагати поліцейським.

А ось якщо постріляти хочеться, а обтяжувати себе складним моральним вибором — немає, завжди можна безкоштовно грати в жартівливі стрілялки. Вирушай у пригоди з Губкою Бобом або цілься вилітають з величезної гармати бульбашками — такі розваги не менше класичного шутера сприяють розвитку влучності, але абсолютно невинні та не містять у собі агресії. Грати в такі нешкідливі бродилки стрілялки можна навіть самим маленьким діточкам!

В залежності від обраної місії тобі належить битися поодинці або зі своїм підрозділом; кількість противників також може бути різним. Грати в стрілялки один на один або розпочати з масштабне протистояння — вирішувати тобі! Адже абсолютно всі іграшки на цій сторінці доступні абсолютно безкоштовно.

.