Ігри Барбі – тисяча справ разом з улюбленою лялькою!

Опис категорії

Пропонуємо твоїй увазі розділ, в якому зібрані класні нові флеш ігри для дівчаток для Барбі і всіх, хто обожнює яскраву блондинку. Втім, навряд чи знайдеться в світі хоч одна особина жіночого роду від 3 до 100 років, яка б не переживала бум захоплення цієї пластикової красунею. Сьогодні Живопис ігри з упевненістю можна назвати найпопулярнішою розвагою планети. Починаючи з 1959 року, коли на ринок була випущена перша лялечка, її армія фанатів збільшується з кожним роком, причому не тільки дітей, але й дорослих.

І якщо юних леді в ляльці приваблює, в першу чергу, можливість пограти в недоступну «доросле» життя, то мотиви давно виросли і цілком собі солідних дядьків і тіток іноді просто шокують. Втім, за версією відомого американського публіциста Джеррі Оппенгеймера – автора книги «Монстр іграшок: великий і жахливий світ компанії Mattel» і сам творець пластикової красуні – власник компанії Mattel Джек Райан, був особистістю дивною і частенько навідувався до психіатра. Що, однак, не завадило йому досягти небувалого успіху так само, як не завадить тобі здорово провести час, граючи в ігри Барбі на нашому сайті.

Барбі і рекорди

Ти не повіриш, але грати в Барбі деякі, особливо завзяті фанатки не припиняють ніколи. Навіть коли самі стають мамами. І навіть бабусями.

В 2013 році представники Книги рекордів Гіннеса зафіксували найбільшу колекцію ляльок Barbie в світі. Налічує вона (на хвилиночку!) 15000 примірників і належить жительці Дюссельдорфа – Беттіни Дорфман. У 2013 їй виповнилося 52 роки, останні 19 з яких вона на 80% присвятила своїй пристрасті, хоча, звичайно, перші лялечки у колекції з'явилися ще у часи її дитинства. Ми не знаємо, якщо у Беттіни внучки (її власна дочка давно виросла і сама обзавелася сім'єю), але якщо є, можеш уявити, як їм пощастило: завжди є можливість безкоштовно пограти в ігри з раритетними Барбі, створеними для дівчаток ще в 60-х роках минулого століття.

У своєму захопленні Беттіна не самотня: на сьогоднішній день в світі налічується близько 100 000 колекціонерів пластикових блондинок. У деяких з них зберігаються воістину розкішні екземпляри. Наприклад, такі, як Барбі, випущена на ринок в честь 40-річчя «Меттел». Її наряд розроблявся спільно з найбільшою у світі алмазодобувної корпорація De Beers, а декорировался ювелірним домом David Morris. Вийшло в результаті лялькове коктейльне плаття з блакитного шовку прикрашають 160 діамантів в золотій оправі 750-ї проби. Поясок на ньому закріплений діамантової пряжкою у вигляді літери, яку при бажанні можна носити і у вигляді брошки. Бант в локонах і сережки у вухах поєднуються з нею по дизайну і, звичайно ж, теж виконані з діамантів. Все добре, от тільки ігри для дівчаток Барбі в яких коштує як середніх розмірів острів, навряд чи можливі. Такою лялькою залишається лише милуватися, та й то під пильним об'єктивом камер і охоронних систем. Тим більше, що надмірне захоплення дитячими забавами в дорослому житті іноді призводить до непередбачуваних наслідків.

Так, з Огайо Сінді Джексон потрапила до Книги рекордів Гінесса за рекордну кількість пластичних операцій. За свої 55 років вона примудрилася зробити, ні багато, ні мало, 52 пластики, загальна вартість яких перевалила за 100 тисяч доларів. Чи варто додавати, що виглядала Сінді у підсумку, як героїня найпопулярніших дівочих ігор Барбі: довге світле волосся, високі вилиці, широко розкриті голубі очі. Причому ні до яких рекордів, за її власною заявою, не прагнула, а просто хотіла виглядати краще, щоб бути під стать своєму кумиру. У 2011 вийшла в світ книга "Жива Барбі", в якій Сінді докладно розповіла про кожну з перенесених нею операцій. Але не радимо тобі брати її досвід на озброєння, повір, в житті знайдеться ціла купа куди більш цікавих і корисних справ, ніж гонитва за вічною молодістю. А улюблені ігри для дівчаток Барбі повинні залишитися там, де їм і належить перебувати – в дитинстві.

.