Ігри Трактори – міць і швидкість на службі людини!

Опис категорії

Можна з упевненістю сказати, ігри Трактори – розвага для справжніх чоловіків. Дівчатка таким захоплюються рідко. Неповороткі, повиті гусеницями тягачі явно не здаються панночкам привабливими, а всі їх пречудесні властивості, начебто надзвичайної надійності, прохідності, витривалості і т.п., не змушують дівочі серця битися ні на йоту сильніше. Чого ніяк не скажеш про сильній половині людства. Правда, для хлопчиків будь-яка техніка приваблива і бажана.

Але потужні сталеві коні – головні дійові особи будь-якої гри Трактори, чинять на них просто зачаровують дію. Навіть найменші пацани, не здатні і п'яти хвилин всидіти на одному місці, побачивши яскраву картинку якою-небудь нашою ігри про трактори і все, що з ними пов'язано, застигають перед монітором як соляні стовпи. І готові сидіти так, розглядаючи дрібні деталі, годинами (до речі, нехай не переживають батьки – ми потурбувалися про те, щоб картинка у них перед очима була якісна). Так що якщо тобі теж по душі ці прекрасні творіння людських рук та інтелекту – ласкаво просимо в наш новий розділ.

Колісний, гусеничний і навіть армійський

Своїм назвою трактор зобов'язаний англійському слову «track», яке дослівно означає шарнірну платівку – основний елемент гусениці. Перші прообрази цих чудових машин, що працювали на пару, були створені ще в 19 столітті, і, до речі, там же - у Британії. А ось перший трактор з використанням нафтопродуктів з'явився в штаті айова, США. Винайшов, сконструював і запатентував його Джон Фролих в 1892 році. З тих пір їх зовнішній вигляд і конструкційні особливості цих чудових машин весь час видозмінювалися і доопрацьовувалися. Вони оснащувалися то гусеницями, то колесами, працювали на різних видах палива (деякі по потребі навіть впрягали коней), доповнювалися навісним обладнанням і так далі, і тому подібне.

Коли почнеш грати в трактора на нашому сайті, сам зможеш побачити, в які іноді просто фантастичні конструкції трансформувався цей вид транспорту.

Але, не можна не відзначити, що будь-які трактора – справжні робочі конячки, пристойно полегшують життя сучасній людині. Потрібно вирити траншею? А може, навпаки, засипати? Зорати ціле поле, підготувавши його до висадки насіння? Все це, а заодно ще тисячу не менш важливих справ швидко і якісно виконає трактор. У роки Першої світової війни їх навіть використовували на полі бою для буксирування вийшли з ладу знарядь. Хоча, звичайно, більше всього трактор був і залишається затребуваний в сільському господарстві і промисловості.

Швидкість силі не перешкода

Звичайно, першочергове призначення будь-якого бульдозера – по максимуму використовуючи всі свої можливості, переміщати величезні пласти землі. Кожен гвинтик підпорядкований цієї мети. Розвитку великої сили тяги сприяє і спеціально сконструйований дизельний двигун, що дозволяє видавати високі показники крутного моменту навіть на низьких швидкостях обертання, і більш широка площа коліс для кращого зчеплення з поверхнею, і коробка з кількістю передач, більше стандартного. Детальніше (якщо захочеш!) з будовою типового трактора тебе познайомлять деякі ігри нашого розділу (а заодно і навчать його частково лагодити).

Ми ж ведемо мову про те, що будь-тягач: від маленького мотоблока до якого-небудь бульдозерно-рыхлительного гіганта Катерпіллера, відрізняється від усіх інших транспортних засобів більшою витривалістю і силою тяги, але, на жаль, скромною швидкістю. Щоправда, в реальному житті. Наші ж захоплюючі онлайн ігри Трактора це правило вперто ігнорують до більшої радості своїх фанатів. У них навіть банальні комбайни та культиватори здатні розвивати швидкість, що під силу не кожному боліду Формули -1. Не віриш? Швидше починай завантаженні гри Гонки на тракторах і спробуй наздогнати хоча б одного з своїх сусідів. Гарантуємо: з першого разу тобі це точно не вдасться. Може потім, після десятка-іншого віртуальних заїздів шанс і з'явиться. Але не раніше. Перевірено.

.