Ігри для дівчаток Готуємо їжу – твій шанс стати шеф-кухарем!

Опис категорії

найулюбленіше заняття маленьких дівчаток (після виховання ляльок-«дочок», звичайно) – це метушня на кухні. І обов'язково, з важливим і зосередженим виглядом, таким, щоб відразу стало ясно – людина справою зайнятий, а не якимись дурницями. Втім, так і є. Для дівчат ігри, в яких ми готуємо їжу - спосіб приміряти на себе рутинну доросле життя, стати такою ж самостійною, як тато або мама. У цього розваги тільки один недолік – гігантська кількість чайничків, каструльок, духовок, столиків, обробних поверхонь і інших пластикових конструкцій, що займають більшу частину навіть самій просторій дитячої кімнати.

Хочете дізнатися спосіб позбутися від них назавжди? Ну, або, хоча б, значно прорідити щільні ряди? Це спеціальні онлайн ігри для дівчаток Готуємо їжу. Так-так, вони - єдина альтернатива пластиковим нетрями іграшкових кухонь. І тільки її вашу обожнювану чадо здатне оцінити по достоїнству. Не вірите? Ласкаво просимо в наш новий розділ, де зібрані найбільш яскраві, барвисті і наочні ігри про те, як навчити малюків готувати їжу.

Переваги віртуальної кухні

Навіть самі простенькі ігри про готування дадуть сто очок вперед будь-якому ігровому комплекту з реального життя. У них малюків чекають, як мінімум, просторе кухонне приміщення (а в деяких навіть справжні ресторани!), повністю укомплектовані найсучаснішою кухарський начинням. Все, що ти бачив у програмі «Смак» і кулінарних шоу Дмейми Олівера, можна «помацати» мишкою і застосувати за призначенням.

Причому безкоштовно і без якихось неймовірних зусиль. Щоб відчути себе крутим шеф-кухарем дитині не потрібно нічого крім вільного компа, інтернету, півгодини вільного часу та завантаження будь-якої вподобаної ігри Готувати їжу. Особливо радимо запам'ятати цей нехитрий рецепт тим батькам юних кухарів, яким катастрофічно не вистачає часу на себе, а можливість в розслабленому стані випити чашку кави здається недосяжною розкішшю.

Уточнення для дівчат старшого віку

Але навіть якщо ти вже вийшла з малышового віку і давно закінчила перший клас, не поспішай презирливо морщити носик, закриваючи сторінку, на якій розміщені наші нові гри для дівчаток Готуємо їжу. Тобі вони стануть в нагоді абсолютно в іншій якості - не для розваги. Справа в тому, що в кожній міститься дуже докладний, зрозуміло з вказаною послідовністю дій і картинками для наочності, рецепт приготування популярних страв. Запросила в гості друзів? Швидше завантажуй ті ігри Готування, в назві яких згадується піца, і всього за півгодини споруди апетитне (а, головне - улюблене!) частування.

Хочеш убити наповал домашніх несподіваними талантами? Тоді ось тобі завдання складніше. Проглянь іграшки, пропонують спекти чізкейк, мафіни, млинці або навіть торт, вибери вподобаний рецепт, уважно вивчи і найближчим недільний ранок присвяти захоплюючого процесу втілення його в життя. Не переживай про те, що чогось не зрозумієш або зіпсуєш продукти. По-перше, інструкції та підказки в даній категорії ігор пропонуються російською мовою, а по-друге, пропорції інгредієнтів, час операцій по перемішуванню, взбиванню, випікання і навіть температура розігріву духовки - все вивірено з хірургічною точністю і зазначено на екрані. Можливості не зрозуміти або помилитися у тебе просто не буде.

Звичайно, зовсім не обов'язково робити все саме так, як радять ігри Готувати їжу. Недарма кажуть, що найбільш вдалі страви виходять тоді, коли ми готуємо їх у хорошому настрої і так, як хочемо самі. Але будь-яка імпровізація вдається, зазвичай, якщо заснована на знаннях і здобутий раніше досвід. А раз ти ніколи не готувала тісто для піци і навіть гадки не маєш, як воно робиться, смішно очікувати, що отримаєш щось вартісне, наплювавши на запропонований рецепт. Так що свобода творчості на кухні (та й не тільки на кухні) – штука потрібна, але лише тоді, коли добре вивчиш ази. Ми ж із задоволенням тобі в цьому допоможемо.

.