Ігри Прибирання - наводимо порядок весело і швидко!

Опис категорії

Є в повсякденному житті кожного з нас заняття, які доводиться робити регулярно, але без особливого задоволення. Треба і треба, що вже тут вдієш. Одне з таких нудних справ - прибирання. Зарости павутиною і загрузнути в пилу не хочеться зовсім, але одна думка про те, що потрібно діставати пилосос, швабри та аерозолі для меблів наводить смертну тугу. Якщо з тобою теж відбувається щось подібне, ти заглянула за адресою. Динамічні і веселі ігри Прибирання з нашого нового розділу гарантовано піднімуть настрій і навчать насолоджуватися цим нехитрим процесом.

Але є одне прохання. Будь ласка, ніколи не бери приклад з тих героїв ігри для дівчат Прибирання, які примудряються всього за одну вечірку перетворити навіть саме маленьке приміщення в грандіозний свинюшник. А таких, повір, чимало. Ти поразишься, коли побачиш, скільки сміття може скупчитися всього в одній кімнаті. Навіть серед казкових героїв і чарівних фей зустрічаються просто фантастичні грязнули.

Втім, іноді прибирання чужих авгієвих стаєнь призводить до вражаючих результатів – ти можеш по-справжньому захопитися процесом наведення чистоти. Завжди приємно спостерігати, як огидна дійсність перетворюється буквально на очах. А ще приємніше усвідомлювати, що ти маєш до цього відношення. Але є одне «але»: діяти треба швидко. Майже всі ігри Прибирання мають тимчасові обмеження, і якщо не встигнеш впоратися із завданням за відведені секунди-хвилинки – програєш. А справ переробити доведеться чимало. Це і протирання підлоги, винесення сміття і миття посуду. Деякі ігри Прибирання в будинку зажадають від тебе навіть зробити невеликий ремонт, правда, вже без часу, чітко зазначеного.

Королівство замало

Якщо ж ігри прибирання в квартирі, кімнаті або на кухні вже сто разів пройдені і порядком набридли, хочеться розвернутися і зайнятися чимось більш глобальним, у нас є, що вам запропонувати. Наприклад, спробувати перетворити нікому непотрібні ділянки віртуальної планети в квітуче місто-сад. І не бійся, що не справишся із завданням. Досвідчені начальники кажуть, що найважче - організувати роботу перших трьох підлеглих, після навіть з трьома сотнями впоратися простіше простого.

іграх про облаштування міських пустирів, покинутих пляжів та гектарів пустелі ти сама переконаєшся, спробувавши організувати одночасну ефективну роботу будівельників, архітекторів, озеленювальних та комунальних служб. Крім того, доведеться продумати скільки лікарень, дитячих садків, шкіл, басейнів, кінотеатрів, парків, скверів та іншого тобі знадобиться. Адже у мешканців ідеального міста повинно бути все, що потрібно для комфортного життя. Згодна?

.