Ігри операція – грати онлайн безкоштовно!

Опис категорії

Людство досліджує космос та морські глибини, створює потужні обчислювальні машини для моделювання ядерних реакцій і намагається зрозуміти, як утворився Всесвіт. Але найцікавішим об'єктом вивчення, який все ще зберігає чимало таємниць, був і залишається наш власний організм. Цей інтерес – не проста цікавість, адже чим більше ми знаємо, тим більше «поломок» власного тіла можна усунути. Як знати, може, саме тобі судилося зробити велике відкриття і врятувати рід людський від чергової чуми XXI століття?

Лікар – це професія, в якій постійно доводиться вчитися; і починати це робити найкраще з самих ранніх років! Ігри Операція відкривають завісу в святая святих кожного лікувального закладу, де боротьба зі смертю йде буквально щодня. Інформація, яку можна дізнатися з гри Операція, достовірна і співвідноситься з медичною практикою. А це означає, що ці забави дозволять не тільки відмінно розважитися, але і провести час з користю!

Хірург хірурга ворожнечу!

Професія лікаря відноситься до списку найвідоміших серед населення. Напевно, не можна зустріти людину, яка б не знала, хто такі лікарі, і чим вони займаються. Однак насправді ці знання виявляються дуже неповними! У більшості з нас лікар асоціюється з дільничним терапевтом: дихайте, не дихайте, скажіть «ааа». Але ж серед різноманіття лікарських спеціалізацій є чимало таких, щодо діяльності яких ми маємо дуже туманне уявлення!

Доторкнутися до щоденної праці різних докторів можна за допомогою гри Операції: у спрощеному для розуміння вигляді, але при цьому досить достовірно тут представлені трудові будні хірургів різних спеціалізацій. Після проходження різних сценаріїв стане зрозуміло, чим же принципово відрізняються методи для лікування очей і видалення апендициту, як проходить кесарів розтин і яким чином вирішуються завдання в нейрохірургії.

Часто онлайн гра Операція буває присвячена естетичної хірургії. Ми постійно чуємо про те, як яка-небудь із зірок шоу-бізнесу змінила форму носа або зробила підтяжку. Але як проводяться такі маніпуляції? У нашій колекції є забави, які у фарбах продемонструють процес ліпосакції (видалення зайвого жиру), боротьби з целюлітом на животі і стегнах; є навіть не цілком реалістичний сюжет, в якому ручалочке Аріель замінять хвіст на звичайні людські ноги!

Розбираємося з керуванням

Як правило, все управління в іграх, присвячених медицині та операціями зокрема, грати передбачається за допомогою мишки: для того щоб активувати предмет, дівчинці потрібно клікнути по ньому, а потім перемістити в зону, де він необхідний. Зрозуміло, якщо у ноутбука ні миші, то і тачпад теж впорається з цією роботою, хоча користуватися ним трохи менш зручно.

Якщо приблизна послідовність дій здається очевидною (наприклад, спочатку місце майбутнього надрізу потрібно продезінфікувати, а вже потім хапатися за скальпель), то ось конкретний порядок застосування різних пристроїв і хімікатів вгадати складніше. На щастя, завжди є підказки! У нас є ігри операція російською мовою, які містять текстові інструкції, а є й такі забави, де використовується мова піктограм.

.