Ігри для дівчат Перукарня – стань профі світу краси!

Опис категорії

Прикольні ігри Перукарня для дівчаток – справжня знахідка для творчих особистостей. Особливо вони сподобаються тим, хто мріє в майбутньому відкрити свій салон краси. Робити людей краще – що може бути похвальнее, цікавіше і цікавіше? І хто, крім перукаря, здатний кардинально перетворити будь-якого клієнта за лічені години?

За умови, звичайно, що за справу береться справжній профі. Хочеш стати таким? Тоді потрібна практика, практика і ще раз практика. У реальному житті стільки готових на експерименти голів знайти навряд чи вийде. Добре, що ігри для дівчаток про онлайн перукарню дозволяють тренуватися скільки завгодно і абсолютно безкоштовно.

Звідки ноги ростуть

до Речі, саме слово «перукар» латинського походження і дослівно перекладається як «цирульник». Воно – пряме свідчення того, що в давнину зовнішнього вигляду волосся надавалося значно менше значення, ніж красі бороди. Але ситуація кардинально змінилася після винаходу перук, які в середні століття активно носили всі: і чоловіки, і жінки. Хто-то повинен був за ними доглядати, та й виготовляти теж. Робилися перуки вручну з натуральних волосся, коштували дорого, а тому всякі ігри і невмілі експерименти з ними були виключені - довірити таку цінність можна було тільки досвідченому майстру перукарських справ.

Поступово звичка носити на голові волосся мертвих людей теж зійшла на немає (і слава богу!), а в моду увійшли природні, густі, доглянуті і блискучі шевелюри. Над якими, треба сказати, невгамовне людство продовжує проводити експерименти. Чого тільки не робилося з волоссям на догоду моді! Їх фарбували в божевільні кольору, стригли майже повністю, відрощували до п'ят, начесывали, завивали, потім навпаки, распрямляли, витягали, фіксували лаками. Мабуть, ніщо в світі не зазнало стільки змін, як загальноприйнята довжина локонів і форма зачіски. І, до речі, наші ігри для дівчаток Перукарня відмінно це демонструють - яких тільки метаморфоз не відбувається з волосяним покривом їх головних героїв.

Ключ до успіху - хороший смак і фантазія

Процес кожної гри для дівчаток Перукарня починається досить стандартно: ти опиняєшся працівником модного салону краси, до якого вибудовується черга з стражденних змін клієнтів. І ось тут-то починається найцікавіше, адже допомоги чекають абсолютно різні персонажі: кучеряві, лисі, дивно пофарбовані, блондинки, брюнетки, шатенки і руді. І ти можеш робити з ними все, що завгодно: стригти, фарбувати, нарощувати пасма, завивати кучері і т. д. і т. п., використовуючи тільки одну руку. Причому ігри Перукарня дозволяють зайнятися і зачісками для хлопчиків теж.

Велика помилка вважати, що стригти їх не так цікаво, як дівчаток. По-перше, багато хлопці сьогодні воліють носити локони, а, по-друге, коротка стрижка вимагає набагато більшої майстерності, ніж довга. Хоча б тому, що будь-які огріхи на ній помітні відразу. Так що поле для експериментів тебе чекає величезна, зможеш натренуватися досхочу.

.