Ігри Машини — грай онлайн безкоштовно!

Опис категорії

Свій перший пластиковий вантажівка кожен хлопчисько отримує набагато раніше, ніж навчається ходити і говорити. Зрозуміло, що з віком любов до автомобілів та розваг, пов'язаних з ними, не тільки не згасає, але і активно росте! Коли возити модельки по столу стає нецікаво, на зміну їм приходять віртуальні симулятори автомобільних гонок. На нашому сайті ми зібрали всі найкращі флешки з авто, які знайшли в мережі!

Дорослі хлопчики ходять відпочивати в гараж в компанії зі своїм залізним конем, а ті, у кого власного транспортного засобу ще немає, відмінно проводять час в браузерних перегонах і онлайн майстерень. Ігри машини — це повноцінний симулятор життя автолюбителя, який дозволять чудово провести вечір і дізнатися багато нового про поведінку і пристрої джипа або легковика. Ми відібрали тільки кращі ігри машини з тисяч, що можна знайти в мережі! Самі реалістичні і захоплюючі забави, з додатковим сюжетом або без нього, чекають тебе в нашій колекції.

Тисни на газ!

Найбільш класична і улюблена усіма комп'ютерна авто-забава — зрозуміло, змагання у швидкості. За довгий період існування цифрових симуляторів було створено чималу кількість подібних розваг, здатних задовольнити навіть самий вимогливий смак.

Гравець може відчути себе пілотом дорогого боліда на трасі Дріфту або взяти участь у цьому ралі По бруду за кермом джипа-монстра; прокотитися на Військовій тачці або сісти за кермо міського Таксі. І, зрозуміло, ці ігри відрізняються не тільки дизайном машин і декорацій! Керувати автомобілем, увязающим в рідкій грязі або пробирающимся по пересіченій місцевості, потрібно зовсім інакше, ніж новеньким болідом, що мчить по гладкій поверхні гоночного треку. Якісні ігри машинки мають добре відпрацьованої фізикою, а тому тобі доведеться непогано подумати про те, як властивості поверхні будуть впливати на швидкість і керованість свого залізного друга.

Ще більше заглибитися в тему можна, якщо грати в швидкісні змагання, в яких у проміжку між заїздами машинку потрібно апгрейдити; такі як На поліпшення або Ремонт. Тактика новачка — вкласти всі засоби прокачування двигуна і придбання якомога більшої кількості пристроїв для нитроускорения — практично завжди виявляється провальна. Адже без хорошого зчеплення з дорогою, коліс великого діаметра і інших наворотів тачка, летить на великій швидкості, стає практично некерованою... А значить, перший же поворот — і здрастуй, кювет. А там покриття настільки погане, що ніякі нітро-прискорювачі не дозволять тобі відіграти втрачені секунди.

Ламати, крушити і рвати на частини!

Коли хочеться зняти стрес або просто відпочити після напруженого робочого або навчального дня, хочеться погамать у щось, що не напружує мозок і дозволяє зробити якомога більше руйнувань. Ні в якій комп'ютерної забаві немає стільки можливостей круто попустувати і поразносить все на світі, як в іграх з монстроподібними агресивними машинками!

По-перше, можна ламати своє власне авто. Онлайн пригода тим і відрізняється від реального життя, що ти абсолютно нічим не ризикуєш, направляючи седан прямо в бетонну стіну під час Краш тесту або врубаясь на повному ходу в інших учасників руху під Врезалках. Коли один засіб пересування буде вбито до безтями, ти просто отримаєш нове!

По-друге, можна прийняти участь у цій авто-війнушку. Різні ігри дозволяють поїдати інші машинки, протистояти зомбі-апокаліпсису або брати участь в автомобільних Бійках — класне розвага для крутих хлопців!

.