Ігри Черепашки ніндзя – ожилий на екрані світ коміксів!

Опис категорії

Масова культура 20 століття подарувала людству нехитра, проте, став супер популярним розвага, забавний симбіоз малюнка і літератури – комікси. Їх герої відразу ж завоювали серця читачів і навіть з появою комп'ютерних технологій не втратили своєї привабливості. Більше того, вони легко перемістилися зі сторінок газет і журналів на монітори пк, продовжуючи радувати шанувальників новими пригодами.

Яскравий тому приклад – онлайн ігри Черепашки ніндзя. Фантастична історія для хлопчиків про мутованих черепах продовжує жити і активно розвиватися, обростаючи великою кількістю захоплюючих деталей. А завдяки можливостям сучасних комп'ютерів розваги, де фігурують черепашки ніндзя грати можна коли завгодно, не чекаючи виходу нового номера журналу або випуску коміксів.

Хочеш прямо зараз покататися на скейті по вулицях нічного Нью-Йорка? Будь ласка! Манить похмура вогкість каналізаційних тунелів? Теж не питання! Жанрове розмаїття онлайн ігор про черепашок ніндзя, а також те, що вони доступні абсолютно безкоштовно, забезпечує геймерам фантастичну свободу дій. Разом з улюбленими героями ти можеш займатися чим завгодно: від примірки нових нарядів і випічки піци до кривавої сутички з такими ж мутують ворогами.

Звідки ноги ростуть

Кумедний факт: не дивлячись на те, що легендарним черепахам вже «перевалило» за 30 (вперше на суд публіки черепашки ніндзя були представлені не в іграх, а у вигляді малюнків-коміксів в 1984 році), вік їхніх фанатів, як і раніше, становить 7-13 років. А це означає, що змінилося вже декілька поколінь хлопців, які із задоволенням читають, грають і роздивляються історії про кумедні зелених мутантів. Правда, такими вони були не завжди. Колись давно четвірка братів виглядала як звичайні маленькі черепашки, які живуть у багатьох вдома або в шкільних «зелених» куточках. Один недбайливий хлопчина (історія навіть імені такого розтяпи не зберегла) впустив банку з ними в каналізаційний люк, за яким через кілька секунд проїхав вантажівка, що розпорошує хімікати.

В результаті незрозумілих хімічних процесів нещасні плазуни почали інтенсивно зеленіти і рости до невластивих їх побратимам розмірів. А разом з ними росла і щур, яка випадково натрапила на бідолах в каналізації і не дозволила їм померти з голоду. Сплінтер (так звали хвостатого спасителя) став черепашкам не тільки другом і батьком, але і мудрим наставником. Він виростив з маленьких мутантів справжніх воїнів ніндзя: сильних, витривалих, хитрих, сміливих. Детальніше з премудростями, яким навчив малюків Сплінтер, тебе познайомлять ігри Черепашки, де в назвах є слово «тренування».

до Речі, сам він освоював ази бойового майстерності японців у самого справжнього ніндзя – свого господаря Хамато Йоші. А коли той загинув від руки лиходія Шреддера і членів його банди – клану Ноги, оселився в каналізації, де і підібрав після четвірку малюків.

Граючи в онлайн пригоди черепашок, ти зможеш відновити справедливість у фантастичному світі. Знайди час, щоб сповна помститися банді Шреддера за зло, заподіяне Сплінтеру, його колишньому господареві та безлічі інших безневинних створінь.

Грати в Черепашок ніндзя цікаво ще й тому, що беручи участь у бійках, погоні і битвах разом з відважними головними героями, ти завжди битися на стороні добра, що не може не надихати і не радувати. До речі, зверни увагу, багато ігри Черепашки ніндзя пропонують вибір між проходженням поодинці і на пару з товаришем. Другий варіант переважніше під час складних стрілялок, де головних героїв з усіх боків атакує значну кількість ворогів. У всіх інших випадках ти легко справишся сам.

.