Ігри Квести — нудно не буде ніколи!

Опис категорії

Ігри Квести або «adventure game» - один з найпопулярніших і затребуваних жанрів комп'ютерних розваг. Вони чудово поєднують в собі динамічно розвивається сюжет, видовищну графіком, широкий ігровий функціонал і (обов'язково!) логічну складову. Повз такого розбурхує, складно вигаданого коктейлю неможливо пройти повз, а тому кількість прихильників цих прикольних забав зростає з кожним днем.

Своїм же назвою гри Квести зобов'язані американської компанії розробників Sierra Entertainment, яка у вісімдесятих роках минулого століття випустила кілька мега популярні серії відеоігор - king's Quest, Space Quest, Police Quest.

Ігровий процес квесту передбачає виконання великої кількості різноманітних онлайн завдань, об'єднаних загальним сюжетом. Частина з них стосується вирішення хитромудрих головоломок, ребусів і загадок, інша вимагає не стільки кмітливості, скільки швидкої і точної реакції. Таким чином геймер весь час знаходиться в деякій напрузі і змушений поперемінно задіяти то праве, то ліве півкуля головного мозку. Що не тільки надзвичайно цікаво, але й так само корисно.

Прикольні особливості

Суворого обмеження за кількістю персонажів в іграх цього жанру немає, все залежить від особливостей сюжету. Головний герой може бути одним або їх буває кілька, крім того на екрані час від часу з'являються і другорядні дійові особи. У деяких adventure game реальних героїв взагалі може не виявитися, що анітрохи не применшує їх інтересу для користувачів.

Наприклад, гра квест «Знайти вихід з кімнати», існуюча просто у величезній кількості версій, взагалі не має головного героя, а своїм виглядом від першої особи віддалено нагадує аркаду. При цьому вона однаково і стабільно цікава, як для хлопчиків так і для дівчаток, досить подивитися на щоденне кількість закачувань. До речі, всі нові іграшки цієї серії ти завжди знайдеш на нашому сайті і згодом зможеш стати справжнім віртуозом по вибору з будь-яких наглухо закритих приміщень.

А ось квести вельми популярного в Японії типу - візуальних новелах, обов'язково мають одного головного героя (плюс безліч другорядних), але дій він при цьому ніяких не здійснює, а сам ігровий процес складається, здебільшого, з споглядання ілюстрацій і читання тексту.

Ми пропонуємо тобі безкоштовно грати в онлайн квести російською мовою в будь-який час дня і ночі. На нашому сайті зібрані самі незвичайні і видовищні представники цього захоплюючого жанру. І колекція регулярно оновлюється, так що заглядай до нас частіше, щоб не пропустити новинки.

.