Ігри вагітні – грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

найпрекрасніша пора в житті будь-якої жінки – ті заповітні дев'ять місяців, протягом яких вона носить під серцем свого малюка. Ніяке погане самопочуття і необхідність відвідувати лікарів куди частіше, ніж хочеться, сувора дієта та вимушена підвищена обережність не можуть затьмарити чарівного очікування і радості від усвідомлення того, що зовсім скоро на світ буде готове з'явитися маленьке і найулюбленіше диво! І, звичайно ж, усім нам хочеться знати: що ж відбувається з організмом жінки в ці сорок тижнів?

Ми зібрали на нашому сайті підбірку крутих інтерактивних розваг, завдяки яким ти зможеш дізнатися про це чудовому часу все і навіть більше! Ігри Вагітні дозволять тобі побачити безліч улюблених героїнь в «цікавому положенні» і відмінно провести час, вивчаючи їх у новій якості. Красуні з кожної гри Вагітні доведуть, що великий живіт – зовсім не перешкода красі. І особливо, якщо у ньому живе довгоочікуваний дитина!

УЗД - всьому голова

Використання ультразвукових досліджень в медицині – один з найважливіших наукових і технологічних проривів минулого століття. Як багато хвороб у малюків можна почати лікувати і навіть запобігти, якщо виявити перші симптоми на ранній стадії, а зробити це без можливості подивитися на не народженого малюка ніяк не можна! Так що, горезвісне визначення статі майбутньої дитини, яке завжди виявляється головним підсумком походу на УЗД для дамочок у фільмах – це, швидше, маловажний, хоча і приємний бонус.

Вагітні Ельза, Барбі і Аріель пропонують тобі провести для них цю процедуру під час гри, тому що це справа відповідальна, і довіряти аби кому ні в якому разі не можна! Перед початком не забудь зробити всі попередні процедури: виміряти температуру, тиск, записати в картку розмір живота. Все це може здатися непотрібним, однак у спостереженні за жінкою в положенні немає незначних деталей!

Термінова перша допомога

Надання першої допомоги – це дуже важливо для всіх, адже вчасно обробити ранку зовсім нескладно, а от лікуватися від наслідків пропущеної дезінфекції буває досить проблематично. Але під час гри про вагітних подібні медичні процедури особливо важливі! Будь-які травми та інфекції можуть закінчитися дуже сумно як для малюка, так і для майбутньої мами – аж до самого страшного результату. Саме тому діяти потрібно дуже швидко і акуратно.

Що сталося з Попелюшкою і Дракулаурой? Вони виглядають так, ніби впали з даху дачного будиночка в кущ малини.. Неважливо, які причини: головне, потрібно швидко провести всі необхідні процедури, щоб полегшити самопочуття дівчат і зберегти вагітність. Квапся, але не дуже: в ході гри для дівчаток Вагітні кожна дія має бути зроблено акуратно і правильно. Якщо вагаєшся, не соромся користуватися підказками системи: досвідчений лікар завжди підтримає практиканта і в онлайн і оффлайн світі!

Неважливо, скільки тобі років: ніколи не рано довідатися побільше про власний організм і про те, що йому доведеться пережити. На нашому сайті всі ігри про вагітність доступні для дівчаток абсолютно безкоштовно, так що, не шкодуй сил і часу для отримання таких важливих знань!

.