Ігри Кухня Сари - грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Приготування їжі - одна з небагатьох рутинних обов'язків по дому, яку, тим не менш, можна виконувати з щирим задоволенням від процесу. Жінки, які вміють і люблять готувати, цінувалися у всі часи! У відмінної господині все йде на лад: обід, зліплений із задоволенням, і є приємніше. Однак на голому ентузіазмі теж каші не звариш. Відмінна техніка – запорука справжнього майстерності! Освоїти кращі рецепти тепер можна в режимі онлайн: самі знамениті кухарі світу готові поділитися з тобою секретами свого успіху!

Кулінарні передачі по ТБ – незамінне джерело інформації і скарбничка відмінних ідей, проте, лише спостерігаючи за діями ведучого, не можна навчитися дійсно добре готувати. Ігри кухня Сари – це майстер-клас, на якому ти зможеш в режимі онлайн попрактикуватися в приготуванні страви своєї мрії! Забудь про банальні рецепти: ігри кухня Сари тебе знайомлять з їжею, яку приємного готувати і їсти. Опановуй важливі навички і веселися від душі, займаючись головним жіночим заняттям!

Все по-справжньому!

Здавалося б, навіщо витрачати сили на приготування віртуальної їжі онлайн забаві? Це майже те ж саме, що «пекти тортики» з піску, краще вже піти і допомогти мамі біля плити! - скажуть багато хто.

Звісно, краще практикуватися з цими продуктами і в кінці оцінювати свій шедевр не тільки по зовнішньому вигляду, але і на смак. Але от халепа: у мами на плиті разом шиплять дві сковорідки і булькає щось в каструлі, а сама вона метається між холодильником і столом. У неї, як правило, просто немає часу пояснювати тобі приготування дійсно цікавих страв, а ліпити котлети і варити борщ тобі самій здається нудним заняттям.

А ось в захоплюючі і реалістичні забави з серії «Кухня Сари» грати дуже цікаво: вони відмінно підходять для хлопчиків і дівчаток, які мріють навчитися чогось вкусненькому! Адже на кухні у Сари все по-справжньому: кожна гра навчає тебе реально існуючому рецептом і демонструє правильний спосіб приготування.

Ти своїми руками зробиш всі необхідні дії: дістанеш потрібну посуд з шафки, змішаються інгредієнти в правильному порядку, розіллєш тісто по формочках і прикрасиш готову страву. До речі, коли будеш грати, зверни увагу, який ідеальний порядок у Сари на кухні: для всіх дівчаток корисно повчитися у неї організації простору, тим більше що спостерігати за цим можна в режимі онлайн і абсолютно безкоштовно.

Правила управління

Всі ігри для дівчаток кухня Сари мають інтуїтивно зрозумілим керуванням, в якому дуже легко розібратися, навіть якщо підписи російською мовою чомусь відсутні. Внизу екрана є лінієчку невеликих зображень продуктів, які знадобиться викласти на стіл, щоб розпочати черговий етап.

Для вибору продукту спочатку треба клікнути мишкою по дверцятах шафи (або холодильника) де він лежить, а потім мишею перенести упаковку на стіл. Коли ми готуємо їжу під час гри, дуже важливо не забувати включати розташовані на кухні електроприлади: Сара підкаже, коли нам потрібна плита, а коли – занурювальний блендер.

.