Девчачие гри – багато нових стильних нарядів!

Опис категорії

Дівчатка точно також, як і хлопчики люблять грати в комп'ютерні ігри. Але навряд чи їм будуть цікаві жорстокі стрілялки або швидкісні гонки з екстремальними елементами. Спеціально для юних представниць прекрасної статі в цьому розділі представлені кращі девчачие ігри, які принесуть милим геймершам море позитивних емоцій.

Дівчата зможуть чудово провести час з віртуальними подругами, роблячи все те, що подобається їм і в реальному житті. Для цього їм знадобиться тільки комп'ютер і вихід в інтернет. Вибирай на сторінці будь-яку вподобану гру і починай захоплюючий процес.

Фантастичне різноманіття

В цьому розділі нашого сайту ти знайдеш тільки найцікавіші девчачие гри. Вони присвячені різним тематикам, які близькі і зрозумілі всім дівчаткам на світі. Приміром, можна буде приміряти на себе роль стиліста і придумати нові модні наряди. Для цього в твоєму розпорядженні виявиться великий гардероб з різними стильними речами. Героїнями дівчачих ігор онлайн стануть і звичайні дівчата, і персонажі мультфільмів. Досить поширеним варіантом є розваги, головну роль в яких відіграють чарівні милашки-героїні мультсеріалів про школу монстрів або ще одне казкове навчальний заклад - Евер Афтер Хай.

Також у розділі є багато ігор, присвячених премудростям нанесення макіяжу. Різноманітність декоративної косметики в них тебе точно вразить! Навряд чи у твоїх подружок або навіть мами є стільки помад, тіней, рум'ян та інших засобів, які дозволяють їм стати ще красивіше. Але роботою над образами дівчат справа не обмежується. Після наведення краси дівчачі ігри перенесуть тебе на кухню, де запропонують приготувати смачне частування. І навіть якщо ти жодного разу не працювала з продуктами, в цьому немає нічого страшного. Віртуальна кухня поблажливо ставиться до помилок під час готування.

Особливості геймплея

Як правило, дівочі ігри не мають особливо складного управління. Для вчинення дій у них тобі знадобиться лише одна мишка. Вона стане в нагоді тоді, коли потрібно вибрати наряд або нанести косметику. На віртуальній кухні нею потрібно буде вказувати на ті інгредієнти, які в даний момент збираєшся використовувати. У більшості ігор процес приготування супроводжується докладними підказками, регулярно спливаючими на екрані. Вони допомагають легко і швидко у всьому розібратися. Тобі залишається лише спостерігати за тим, що відбувається, і вчасно реагувати на що з'являються вказівки. Якщо все ж допустиш помилку, зможеш швидко її виправити, навряд чи гра з-за цього закінчиться. Несправедливо, але для дівчаток, чомусь, розробники завжди передбачають більш комфортні умови проходження, ніж для хлопчиків.

Одним словом, як тільки почнеш грати в наші нові девчачие ігри, отримаєш море вражень. Вони доступні абсолютно безкоштовно, і це означає, що з завантаженням не буде ніяких проблем. Ти можеш запустити будь-яку вподобану гру і почати допомагати дівчатам-героїням вбиратися, наносити макіяж, готувати апетитні страви. Іноді доведеться побувати в ролі лікаря, але не варто переживати: докладні підказки швидко навчать всім медичним хитрощів. Швидше починай грати і насолоджуйтесь улюбленими дівочими заняттями, які на довгий час забезпечать вам відмінний настрій.

.