Страшні ігри – грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Випробувати викид адреналіну – відмінний метод, щоб позбутися від стресу і просто відпочити! Однак заняття, що представляють реальну загрозу для життя - не кращий спосіб його отримати. Замість небезпечного і дорогого скелелазіння або безбашенного паркуру краще відшукати безпечне, але холодить кров розвага в мережі. Благо зараз такого контенту дуже багато: від фільмів і короткометражок до справжніх інтерактивних забав, які дозволяють опинитися в самому центрі віртуального вихору страшних подій!

Якщо ти нічого не боїшся, а полоскотати собі нерви чимось по-справжньому зловісним дуже хочеться, ласкаво просимо на наш сайт! Ми зібрали всі найстрашніші ігри, які знайшли в мережі, щоб порадувати навіть понад-найвибагливіших поціновувачів. У нашому каталозі ти знайдеш страшні ігри різних жанрів та тематик, для дівчаток і хлопчиків різного віку! Приготуйся пережити дійсно страшне пригода, і сміливо вибирай будь-яку!

Без друзів я всіх боюся...

Вирушати в повний небезпек і різних жахів шлях краще в компанії з давно знайомими приятелями – коли довіряєш супутника, можна не лякатися ніяких кровожерливих монстрів! Тому, якщо ти не до кінця впевнений у міцності своїх нервів, краще не хапатися відразу за найстрашніші, а почати з ігор простіше – наприклад, грати в забави, створені на остові популярних мультфільмів. Красуня Спектру Вондергейст з задоволенням проведе тебе в Монстер Хай, де Клод Фульф складе тобі компанію в моторошнуватої Бродилки по школі. А якщо навіть незважаючи на це твої коліна будуть підкошуватися від страху, то завжди можна відшукати приятелів з Гравити Фолс: поруч з неунывающими Дипером і Мейбл навіть дуже страшна ніч здасться веселою грою!

Втім, навіть якщо тобі незнайомі персонажі, це не привід впадати у відчай. Спільне подолання небезпечних труднощів змусить вас подружитися швидше, ніж вважається можливим. Всього пара рівнів в підземному царстві мертвих, і тобі здасться, що ви з Мишком Фредді знаєте один одного все життя!

Уві сні не привидиться

Що може бути жахливіше цього нічного кошмару? Закони сновидінь не залишають ні єдиного шансу на порятунок: завжди там і ноги не біжать, і голос не слухається... Але сьогодні у тебе буде перевага! Ігри страшилки хоча і відтворюють сюжет класичних дурних мрій, але протистояти нічним монстрам гравець буде в повній свідомості. І якщо персонаж отримає команду «бігти»- він побіжить, а не постане на місці в повному заціпенінні, можеш не сумніватися.

Але ця обставина нітрохи не применшує значущості перемоги! Убивши монстра під час гри страшилки, гравець перемагає його скрізь, немов би тканина сновидіння розривається і впускає всередину події віртуального світу. Так що кращий спосіб більше ніколи не боятися чудовиськ під ліжком – повалити їх комп'ютерної забаві, і тим самим розквитатися з ними раз і назавжди! Знайди вихід з Лабіринту, і ніякі складні завдання більше не будуть страшні. Поквитатись з Хробаками, і навіть страшні гри на нервах під час перегляду чергової новинний передачі не будуть тебе чіпати. Розважайся і відпочивай! Головне, не лягай спати відразу після місії з Могильником – а то нові кошмари забезпечені.

.