Ігри мама - грай онлайн безкоштовно!

Опис категорії

У кожної дівчинки в мріях ще задовго до повноліття все необхідне в житті розписано по порядку: зустріти прекрасного Принца, зіграти пишне весілля і народити рожевощоких карапузів на радість собі і оточуючим. Втім, як показує практика, народити малюка – це навіть не півсправи, а тільки початок довгого і складного, але від того не менш захоплюючого шляху! Забави з колекції на нашому сайті дозволять кожній юній дівчині підготуватися до радощів і труднощів дорослого життя.

Ляльки морально застаріли – їм на зміну приходять віртуальні інтерактивні ляльки, за якими так весело доглядати в режимі онлайн! Ігри мама припадуть до смаку всім молодим особам, яким так хочеться скоріше стати дорослими і обзавестися власними дітьми. Ігри мама – не просто розвага щоб вбити час, це відмінне інтерактивне допомога по догляду за дитиною. Вчитися ніколи не рано, навіть в таких питаннях, адже коли-небудь придбані ще в дитинстві навички обов'язково знадобляться!

Народжують все!

Про щасливу родину мріють не тільки дівчата різного віку, але і їх улюблениці – героїні жіночої статі з різних мультфільмів та серіалів. Найчастіше основний сюжет обходить питання їх материнства стороною, адже так хочеться переконатися, що з роллю батька героїня впорається на відмінно! А якщо можна, то і повчитися в неї чого-небудь корисного.

В гостях у красуні з мультика «Холодне серце» Ельзи тобі належить пройти перший етап – підготовку до поїздки в пологовий будинок і пологи. Вагітній принцесі важко пересуватися, тому їй буде дуже потрібна підтримка! А без кваліфікованої допомоги акушерки жодна гра мама, пов'язана з пологами, обійтися і зовсім не зможе.

А коли народжувати відправиться кішечка Анжела з популярної забави «Говорить Те», тобі вдасться навіть сповити малюка і провести з ним всі необхідні перші медичні процедури. Ігри для мами про пологи будуть цікаві і корисні для дівчаток будь-якого віку: всім їм належить підготуватися до цієї нелегкої, але такої важливої випробуванню!

Стильні дамочки

Вважається, що сімейні жінки часто припиняють стежити за собою, починають сприймати готування як рутинну обов'язок і швидко перетворюються в противних тіток. Щоб уникнути цього, потрібно стати з малятком кращими подружками! Треба перетворити все, від походу За покупками до Вибору вбрання, в спільні ігри для доньки та її мами. Разом займатися важливими справами куди цікавіше, та й безцінний досвід можна передати тільки так! Ось чому так важливо проводити більше часу зі своїми батьками, але навіть якщо у них немає часу, то ігри про маму з нашого сайту допоможуть тобі навчитися всьому, що ти в майбутньому передаси власної дочки.

.