Зомбі грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Ходячі мерці вже, поза всяких сумнівів, захопили цей світ. Але немає причини панікувати, адже полем бою вони обрали не реальні вулиці і кладовища, а віртуальний світ: комп'ютерні розваги, книги і фантастичні фільми. Їм присвячують тематичні серії найпопулярніших мультсеріалів, а у великих містах влаштовують цілі паради в їх честь. По обидві сторони барикад у цій війні життя і смерті чекають неймовірні пригоди. Вибирай, до кого прилучитися, і занурюйся в сутичку з головою!

У мережі так багато різних способів класно провести час, воюючи з ожилими трупами, що в їх різноманітті легко заблукати. Ми відібрали тільки кращі ігри Зомбі, щоб ти витрачав більше часу на круті розваги, а не на їх пошук! Наші хлопці відстежують нові ігри про зомбі, які з'являються в інтернеті — тому колекція постійно поповнюється. Заходь до нас частіше — на цій сторінці обов'язково знайдеться, чим поживитися!

Невбивані

Якщо тобі доводилося дивитися Обитель зла або Підземеллі мертвих, то ти знаєш, що перемогти зомбяка в бою не так то просто. У чому ж секрет неймовірної сили і витривалості цих монстрів?

Вірус, що вражає мертве тіло, запалює кожну клітину окремо — саме тому рука або нога, відірвана від мерця, продовжує нести небезпеку для супротивника. Завжди будь насторожі: того, хто вже мертвий, не можна просто вбити одним пострілом! Якщо супротивник упав на землю, це зовсім не гарантує того, що вже через три хвилини гниє красень знову не кинеться на тебе з кулаками.

Однак, якщо знати правильний підхід, переваги трупа можна використовувати проти нього самого. В організмі героя зомбі немає єдиного центру, звідки велося чітке управління всіма його рухами. І разом зі зниженою вразливістю ця особливість також постачає його невеликою швидкістю переміщення і поганою координацією! Бути швидким і точним — ось секрет успіху в боротьбі з наступом апокалисисом!

Не голими руками

У війні проти зомбі всі засоби хороші — ось чому ігри для хлопців, які хочуть від душі побитися з ними, такі різноманітні! Як ми вже говорили в попередньому пункті, зброю з високою точністю поразки, дає мало крові і мінімум пошкоджень, не підходить для сутички з зомбяками. Чи То справа щось потужне, з великим радіусом дії — гвинтівки з розривними кулями або старий добрий дробовик! Проти таких засобів ніякої живучості не вистачить.

Варто звернути увагу і на менш класичні способи озброїтися. Якщо під рукою немає нічого колюче-ріжучого або стреляюще-взрывающего, але є, скажімо, трактор з величезним ковшем — вважай, що тобі дуже пощастило! Адже тиснути живих мерців величезними (бажано, шипованими) колесами — це метод, рівних якому ще просто не придумали. Напевно, навіть ядерна бомба виявиться менш ефективною.

Грають всі!

Зрозуміло, подібні ігри можна грати тільки хлопцям постарше, а для маленьких або занадто вразливих відвідувачів у нас є спеціальні логічні дитячі іграшки або весела аркада про Братів Зомбі. До того ж, на нашому сайті ви знайдете ігри не тільки для хлопчиків, але і дівчаток — Магазин, Лего і навіть Одягалки з принцесами зомбі!

.