Ігри для хлопчиків — круті забави для справжніх пацанів!

Опис категорії

Якщо раптом так сталося, що на світі не було б хлопчаків, виробників комп'ютерних ігор, швидше за все, теж не існувало – вони просто нікому не були б потрібні. Ні, і дівчатка, звичайно, люблять у що-то там грати. Але хіба можна порівняти їх тягомотные рожеві історії про Барбі і поні з розвагами для справжніх пацанів?! У чому привабливість будь-якої гри для хлопчиків? В тому, що кожна з них - пригода, від якого захоплює дух. Ні один нормальний хлопчина не захоче грати в щось нецікаве, нудне і, взагалі, дающееся занадто легко.

Правильні ігри для хлопчиків – ті, в яких багато драйву, динаміки, азарту, ігрових можливостей і складних завдань. Тільки такі забави варті твоєї уваги і тільки такі зібрані на нашому сайті. А щоб тобі було зручніше шукати і вибирати, ми згрупували їх за жанрами і різними віковими категоріями. Адже погодься, онлайн ігри для хлопчиків 3 і 13 років сильно відрізняються.

Перше знайомство з комп'ютером

В цю групу увійшли ігри для хлопчиків від 3 до 6 років, які тільки починають вивчати можливості тих дивних девайсів, за яким мама і тато просиджують вечора безперервно. Всі вони відрізняються підкресленою простотою, оскільки рідко хто з малюків такого віку вільно володіє мишкою. Увазі юних геймерів пропонуються простенькі пазли, розбиті на 4, 6, максимум 8 фрагментів, навчальні розвивалки з пошуком цифр і букв, нескладні головоломки з участю відомих мультиплікаційних героїв - легендарних «Тачок», «Смішариків», малюка Лунтика, всюдисущих Фиксиков і інших милих дитячих сердець персонажів.

Сюди ж увійшли віртуальні розмальовки з великою палітрою фарб, занурювати в які пропонується пензлик-курсор. Що стосується тематики зображень, то вона істинно «мальчукова» - танки, солдатики, трансформери, машини і роботи чекають не дочекаються, коли знайдуть з твоєю допомогою нові яскраві кольори. Традиційні для хлопців стрілялки та войнушки малюкам відмінно замінюють відомі злі пташки з «Енгрі Бердс». На нашому сайті вони представлені у всіх існуючих інтерпретаціях.

Важливо відзначити, що для хлопчиків дошкільного і початкового шкільного віку ігри даного розділу будуть корисні не тільки в якості першої спроби знайомства з безкрайніми просторами інету, але і ефективного способу розвинути моторику, цветовосприятие, закласти основи логічного мислення, причому, все це в ненав'язливій формі.

Для досвідчених любителів

Для хлопчиків старшого віку – від 6 до 9 років, ми підібрали куди більш складні (але і цікаві!) безкоштовні ігри, які швидко завантажуються і не вимагають установки додаткового ПЗ. За статистикою, дев'яносто відсотків хлопців цього віку захоплені комікси про супергероїв, черепашок-ніндзя, трансформерів, реинкарнациями «Божевільного Макса» і «Зоряних війн». Самі захоплюючі ігрові варіації на кожну з перерахованих тим чекають тебе на нашому сайті. Захоплюючі пригоди по дахах нічного Нью-Йорка разом з Людиною-Павуком, битви з підступним Шредером з клану Ноги в сирих лабіринтах каналізації, пошуки энергона в компанії Оптимуса Прайма і багато інших захоплюючих пригод надовго заволодіють увагою геймерів і стануть для хлопчиків найкращим варіантом відпочинку від шкільної рутини.

до Речі, зверни увагу на те, що грати в ігри для хлопчиків з цього розділу не обов'язково поодинці. Майже у всіх передбачена можливість участі двох гравців одночасно. Парне проходження не тільки цікавіше, але і набагато простіше, оскільки будь-які перешкоди персонажі долають, допомагаючи один одному. Особливо очевидним перевага гри удвох стає у моменти, коли головних героїв атакують. Відстрілюватися разом в рази ефективніше, ніж одному: кількість влучень більше, а ось витрата патронів менше, так як, розділяючи зони відповідальності, отримуєш більше часу на прицілювання. Для іграшок, у яких запас боєприпасів лімітований, це особливо актуально.

Що стосується жанрового розмаїття, онлайн ігри для хлопчиків 6-9 років представлені, в основному, бродилками, файтинга і динамічними квестами, які поєднують в собі відразу кілька розважальних напрямків. Управління в них досить зручно і багато в чому схоже, так що тямущі хлопці швидко з ним розберуться.

Рівень «бог»

найцікавіша і численна категорія доступних безкоштовно онлайн розваг, представлених на нашому сайті – це ігри для хлопчиків старше 9 років. Спочатку ми збиралися встановити для цієї групи геймерів вікова межа рочків так в 14-15, але стрімко зростаюче число передплатників показало, що в неї з задоволенням ріжуться люди як у 13, оскільки в 17, 25 і 40, а тому створювати штучно-умовні обмеження ніякого сенсу немає. Так що якщо ти успішно освоїв необтяжливі забави для малюків, асортимент ігор досвідченого користувача, ласкаво просимо на вищий щабель світу флеш забав для справжніх пацанів. І не важливо, скільки їм при цьому років.

Сюди увійшли досить складні для освоєння варіації на тему Майнкрафта, серія захоплюючих выживаний в кошмарі за мотивами «5 ночей з Фредді», супер реалістичний симулятор гонок, військових літаків, пасажирських лайнерів, захоплюючі квести серії «Зоряні війни» і епічні битви Трансформерів, безліч захоплюючих стратегій в жанрі середньовічного фентезі, військові операції, стилізовані під реальні битви часів Першої та Другої світових воєн, двох - і тривимірні файтинг в стилі Dead or Alive, розваги в стилі «захист вежі», складносурядні головоломки та пазли, розбиті на кілька десятків фрагментів.

Всі вони складаються з безлічі поступово ускладнюються місій та рівнів, на яких користувачеві доведеться вирішувати масу різнопланових завдань, починаючи від пошуку ресурсів для новоствореного війська і закінчуючи розрахунком стійкості моста, по якому повинна проїхати навантажена фура. Від гравця потрібно не тільки максимальна вправність в управлінні персонажами на екрані, але і розвинена кмітливість, вміння мислити стратегічно, розраховуючи свої дії на кілька ходів вперед.

Добре, що доступні всі перераховані ігри для хлопчиків безкоштовно, і ти можеш скільки завгодно раз запускати їх заново, доводячи своє геймерське майстерність до досконалості.

.