Ігри Вантажівки – підкорення нескінченних трас!

Опис категорії

Всі хлопчаки на світі обожнюють машини: великі і маленькі, малолітражки і спорткари, скромних ветеранів світового автопрому і останні моделі марок преміум -класу. Кожен вид авто-мото техніки має свою (і не малу!) армію шанувальників. Наш новий розділ, в який увійшли яскраві та реалістичні ігри Вантажівки, присвячений тій її частині, що фанатіє від потужних багатотонних фур і всіляких вантажно-наворотів. Якщо ти теж звертаєш голову слідом кожної проносящейся повз махині-тягачу, сміливо заходь – не пошкодуєш.

Розмаїття можливостей

Багато Вантажівки ігри являють собою захоплюючі квести, що пропонує геймеру зайняти місце за кермом величезного тягача, що доки стоїть під навантаженням, але вже через кілька секунд з причепом, доверху забитим різного виду товарами, відправиться в подорож по просторах віртуальної країни. А оскільки розробники більшості флеш іграшок про фури – великі і не дуже американські компанії, то і пейзажі, з яким тобі належить пересуватися, сильно нагадують ландшафти різних штатів США. Ти будеш борознити прерії Техасу, гірські райони Кордильеров, безкрайні рівнини Онтаріо і Мічигану, закуту в снігу Аляску і вічно сонячні Гаваї.

Вантажівки з причепами, яких в надлишку в меню будь-якої гри, теж, здебільшого, є типовими представниками американського автопрому з його величезними дисками, обов'язковими трьома осями, виступаючими дугами і кидаються в очі гратами. І пасивно спостерігати за такими красенями – справжнє задоволення, а їздити на них по ідеально рівному покриттю американських доріг – просто нереальний кайф. Ти здивуєшся, але на таких тачках можна навіть брати участь в гонках, і ігри Фури це наочно демонструють. Неповороткі з вигляду вантажні гіганти, граючись, розвивають таку швидкість, що не всяка легковик вженеться за ними. Єдина складність - управління великогабаритної махиною і плавність входження на ній в повороти. І те, і інше дається геймерам з працею, особливо з незвички.

Ще більшу складність являють собою ігри гонки, в яких доводиться управляти вантажівками, завантаженими якими-небудь крихкими і легкими предметами – наприклад, посудом. На кожному підйомі та спуску чайники-каструльки так і норовлять вискочити з кузова і розбитися вщент, позбавивши тебе або половини зароблених очок, або цілої ігровий життя. А адже ще і швидкість знижувати не можна, щоб не прийти до фінішу останнім.

Ну, і треш вищого пілотажу – гонки по купинах на військових вантажівці з бомбами. Варто упустити хоча б одну з них, як все закінчиться вибухом, купою розлітаються в усі сторони залізяк і ошметок тіла недбайливого водія. Не кажучи вже про те, що гру доведеться починати заново навіть, якщо ти вже дійшов до передостанніх рівнів. В розвагах такого плану рідко передбачена опція збереження проходження, так що під час управління начиненим вибухівкою авто будь мега обережний. У повороти намагайся входити плавно, а при спуску з височин обов'язково притормаживай, щоб не перевернутися і не розтрусити вміст кузова. Але занадто сильно швидкість не знижуй, інакше теж вилетиш з ігри, але вже з іншої причини - через те, що прийдеш до фінішу останнім.

.