Ігри Симулятори — фантастична реальність на твоєму екрані!

Опис категорії

Захоплюючі, несподівані, смішні, а іноді навіть страшні ігри Симулятори – відмінна можливість прожити не одну, а кілька життів. Яких завгодно, і в чиєму завгодно обличчі. Якщо ти хлопець, приміряй на себе роль пишногрудої блондинки, якщо дівчина – дізнайся який з тебе вийшов би серцеїд або холоднокровний найманий вбивця. Скромнягу по натурі симулятор нахабного, смердючого, не дуже тверезого, агресивного бомжа швидко вилікує від зайвої сором'язливості. А перший нахаба і задирака в школі легко виявиться по іншу сторону барикад, якщо почне грати в симулятори заучки-ботана, якого однолітки штовхають по шкільних коридорах, немов м'ячик.

Не дуже надихаюча перспектива? До твоїх послуг образ мачо-мена з обрізом напереваги, що розправляються з натовпом оскаженілих зомбі, найближчого суперника Міхаеля Шумахера або мега-успішного бізнесмена, який побудував з нуля величезну корпорацію.

Ігри Симулятори неймовірно різноманітні, і будуть цікаві як для хлопчиків так і для дівчаток. Щоб переміряти всі запропоновані ними ролі, доведеться витратити не один день. А це значить, пригоди не закінчаться ще дуже довго, і ні нудьга, ні смуток тобі найближчим часом не загрожує.

Захоплююча реалістичність

Головна «фішка», яку пропонують користувачеві ігри Симулятори, полягає в тому, що обставини, в яких він виявляється на екрані, захоплюють його цілком завдяки приголомшливою реалістичності все, навіть самих дрібних деталей. Наприклад, якщо ти завантажив кабіну боліда Формули 1, онлайн картинка відтворить його максимально докладно, до останнього важеля і кнопочки.

А якщо вирішив політати на останній моделі Боїнга, у момент зльоту вуха в тебе закладе точно так само, як у справжньому літаку. Жодна гра Симулятор не може існувати без якісного звукового оформлення та графіки. При цьому управління в них – справа десята. Воно може бути зовсім нескладним (стандартні кнопки зі стрілками або літерами WASD), що, втім, навіть на краще – ніщо не буде відволікати від ігрового процесу.

Все, що душі завгодно

Всі віртуальні симулятори можна умовно розділити на кілька категорій: спортивні (до них відносяться ігри про бігунів, лижників, борців на арені і т.д.), бізнес-симулятори (максимально реалістично імітують умови розвитку, наприклад, фермерського господарства), жартівливі (дають можливість приміряти на себе роль бомжа, хулігана або навіть вижила з розуму баби) і навчальні (готування їжі, догляд за тваринами і т.д.).

В 2015 році колекція самих яскравих і барвистих іграшок симуляторів, яку ми зібрали для тебе на просторах інтернету, поповнилася кількома екзотичними примірниками китайського виробництва. Їх легко впізнати за специфічною графіку, трохи дивною тематики (як тобі симулятор розвізника локшини, наприклад?) і великій кількості ієрогліфів в меню. В іншому ж такі ігри нічим не відрізняються від своїх американських аналогів – та сама уважність до деталей, ретельне промальовування і захоплюючий реалізм.

до Речі, всім бажаючим відпочити і гарненько розслабитися, дуже рекомендується наша нова гра симулятор процесу риболовлі. Приголомшлива графіка (ти побачиш, як відблиски сонця відбиваються на поверхні води, а вітерець колише листя) в поєднанні з легким плескотом набігають на берег хвиль і чириканьем птахів створює непередавану атмосферу спокою та релаксу. Те, що раніше могла подарувати тільки справжня природа, тепер легко отримати, не встаючи з улюбленого дивана. Досить почати грати в останні версії відмінних віртуальних симуляторів.

.