Ігри Динозаври — захоплюючий екскурс в кам'яний вік!

Опис категорії

Барвисті і захоплюючі ігри Динозаври пропонують геймерам зробити екскурс в далеке минуле нашої планети. Уяви, що ти опинився в самій цій машині часу, сів у крісло пілота, пристебнувся ременем безпеки і поставив тумблер на кілька, а якщо бути більш точним – на 265 мільйонів (так-так!), років тому. Ну що, готовий? Тоді вперед!

Абсолютно інше життя

Як ти, напевно, знаєш з шкільного курсу біології, динозаври жили у всіх куточках Землі без винятку в далеку мезозойську еру. Були серед них і хижаки, і нешкідливі травоїдні особини. Деякі не перевищували своїми розмірами угодовану кішку, зате інші досягали 25-35 метрів у довжину і приблизно стільки ж у висоту. Не дуже, мабуть, весело було первісній людині, жити по сусідству з такими монстрами. І доводилося тікати, виблискуючи п'ятами, і ховатися, і намагатися відстрілюватися з лука, з усіх сил намагаючись зберегти власне життя.

Деякі ігри Динозаври з цього розділу досить наочно демонструють, до яких хитрощів доводилося вдаватися нашим далекому предкам, щоб не стати сніданком літаючого або повзає ящера-велетня. Та що говорити, якщо таких слів, як безтурботність і безпеку, в їх лексиконі просто не існувало. Мабуть, не так вже й непогано, що ці гігантські істоти в процесі еволюції канули в лету, і грати в живих динозаврів ти можеш сьогодні тільки на екрані персонального комп'ютера. Тільки уяви, який би ад ' і Ізраїль творився на вулицях наших міст, живи вони зараз. Є за що сказати спасибі матінці-природі, яка влаштувала глобальне похолодання близько 65 мільйонів років тому.

до Речі, на думку вчених, найближчими родичами гігантських ящерів, дожившими до наших днів, є птахи та крокодили. Так що, в якомусь сенсі можна стверджувати, що динозаври не вимерли досі, а просто трансформувалися в процесі еволюції, за що їм велике спасибі.

Ну, а ігри про динозаврів, зібрані в нашому розділі, можна розділити на дві основні групи. Одна з них має максимально реалістичною графікою і стане для тебе непоганим доповненням до шкільного підручника біології. Зібрані іграшки чудово демонструють ящерів-гігантів в русі, дозволяючи розглянути найдрібніші деталі їх лускатої броні, забарвлення і будови. Правда, навіть в іграх краще це робити на достатній відстані, якщо немає бажання бути з'їденим бездонною горлянкою або розтоптаним величезною лапою.

Друга частина – жартівливі мультяшні іграшки з динозаврами, проходження яких зажадає від тебе кмітливості, спритності і відмінною реакції. Їх динамічні веселі сюжети відмінно підійдуть як для дівчаток, так і хлопчиків, змусивши і тих, і інших реготати до сліз. Тебе чекають кумедні пригоди незграбного динозаврика на міських вулицях, веселі забіги наввипередки з іншими кумедними мультяшками, можливість стати квочкою для гігантського яйця і безліч інших, не менш цікавих пригод.

.