Ігри Чарівниці – багато магії і пригод!

Опис категорії

Всім чарівним панночкам, які цікавляться не тільки модою і красою, але пригодами та активним способом життя, сподобаються наші нові ігри Чародійки. У них є все – спа-салони і стильні вбрання, виснажливі тренування і підготовка до іспитів, розборки з батьками і вчителями, романтичні стосунки і вечірки, захоплюючі битви з темними силами і справжнісінька магія. Ну, і, звичайно, головні героїні будь-якої гри Чарівниці – п'ятірка нерозлучних подруг-чарівниць, майстерно прикидывающихся звичайними американськими школярками. Цікаво, хто з них тобі найбільше сподобається?

Повелителька води і сама ексцентрична з подруг Ірма Лэир, легко приручающая будь вогонь афроамериканка Тарані Кук, сліпуча красуня-блондинка, якій підпорядковуються сили землі - Корнелія Хейл, або Хай Лін – талановита художниця китайського походження та володарка повітря? Дівчата називають себе Стражницами, а головним своїм завданням вважають охорону Великої мережі – невидимого магічного бар'єру, що відокремлює наш світ від Меридіана.

З тих пір, як це вимір захопив підступний принц Фобос, воно перетворилося на зосередження вселенського зла. До речі, більша частина ігор для дівчаток з цього розділу як раз і присвячена боротьбі чародійок з посіпаками підлого Фобоса, так що ти можеш теж приєднатися до їх благородної місії опору темним силам.

Історія створення

Захоплюючі ігри про пригоди чародійок створені за мотивами франко-американського мультфільму з однойменною назвою. Знімався він, в першу чергу, для дівчаток, які з перших же серій по достоїнству оцінили зусилля режисерів, художників і продюсерів. Мульт став настільки популярним, що було випущено цілих 52 серії, розділені на 2 сезони. Їх оригінальна назва W. I. T. C. H.» складається з абревіатури заголовних букв імен головних героїнь. Серіал транслювався практично у всіх країнах світу, а в Бразилії та Малайзії навіть вийшов на DVD.

Російська прем'єра відбулася в травні 2007 року. І хоча з тих пір пройшло майже 10 років, і встигло вирости, як мінімум, два покоління фанаток відважних Стражниц, їх захоплюючі пригоди досі розбурхують дівочі уми по всьому світу. І ти можеш взяти в них найактивнішу участь. Будь-яка сподобалась гра Чарівниці з тих, що є на нашому сайті, з перших же секунд запуску перенесе тебе в особливий світ. Небезпека і магія стикаються в ньому один з одним на кожному кроці, і тільки нестримна відвага і вірна дружба Стражниц здатні протистояти підступам злих сил.

.