Ігри лікарня – грай онлайн безкоштовно!

Опис категорії

Лікар – професія, яку знає абсолютно кожна людина на Землі. Добрі жінчині в білих халатах всім нам знайомі з дитинства, і саме тому так багато дівчаток з самих юних років мріють освоїти професію лікаря. Перш ніж зважитися пов'язати своє життя з медициною, непогано б дізнатися краще, що представляє із себе ця нелегка робота. Зробити це досить просто на нашому сайті: колекції на цій сторінці ти знайдеш все необхідне і дізнаєшся багато нового!

Мрієш стати лікарем і хочеш доторкнутися до своєї майбутньої професії як можна швидше, або тебе просто цікавить, як саме лікують людей? Ігри лікарня відкривають завісу таємниці у внутрішнє життя лікувально-профілактичних установ. В основі кожної гри лікарня лежить реальне захворювання (або навіть декілька), і застосовувані методи лікування відповідають нормам. Проте не варто плутати лікування порізу на пальці і складну операцію на оці: навіть якщо в комп'ютерній забаві у тебе все буде виходити відмінно без підказок віртуального асистента, експерименти з операціями на молодшого брата або кішці ставити ні в якому разі не можна!

До лікаря звертаються різні пацієнти з різними скаргами. У Бена 10 проблеми з носом, Ельза сильно пошкодила обличчя, а на малятку Софії після падіння з балкона просто живого місця не залишилося! В ході гри для дівчаток лікарня тобі належить надати потерпілим першу допомогу, а після обробити ранки так, щоб вони зажили практично миттєво. Допоможи улюбленим героям впоратися з важкою ситуацією, і в новому мультику вони будуть такими ж красивими, як колись!

А якщо складні клінічні випадки здаються тобі більш цікавими, ніж спілкування з давно знайомими персонажами, то спробуй прийняти пологи, зробити Операцію на Коліно або на Вухо або Підлікувати ногу пустотливий дівчині! В процесі такої гри ти не тільки дізнаєшся, як у лікарнях доктора справляються з важкими випадками, але і абсолютно безкоштовно пройдеш справжні курси першої допомоги для дівчаток. А якщо захочеш відпочити, то просто відірвися у веселій забаві На двох або влаштуй справжній Втечу з психлікарні!

.