Ігри Бокс - твої найкращі перемоги на рингу!

Опис категорії

Для хлопчиків бокс – сама, мабуть, приваблива різновид спортивного єдиноборства. І вже точно – сама видовищна. Жоден інший контактний вид спорту не збирає на своїх змаганнях такого гігантського кількість публіки. Не рідкісні випадки, коли заради можливості в живу побачити, як буде битися улюблений боксер, фанати готові не тільки купувати квитки за неосудною ціною, але і спеціально летіти за тридев'ять земель.

Ну, а який хлопчисько не марив про те, щоб вийти на ринг, кількома ударами відправити суперника у нокаут, а потім-завмерти в очікуванні того, як рефері, навмисно розтягуючи слова, викрікнет його ім'я. Наші нові онлайн ігри Бокс легко втілять цю мрію в реальність. І нехай у звичайному житті ти не самий знатний забіяка, а на шкільних уроках фізкультури часто відчуваєш себе не в своїй тарілці, не біда - грати в гарний професійний бокс на комп'ютері це анітрохи не завадить. Швидше, навпаки, стане приводом замислитися і (хоча б!) взяти в руки гантелі.

Маркіз Куїнсберрі та його правила

А чи знаєш ти, що бокс – забава стародавня? Турніри з боїв навкулачки відомі з часів Стародавньої Греції і навіть входили у програму античних Олімпійських ігор. Сучасній же їх інтерпретації ми зобов'язані англійцям, які, починаючи з 18 століття, не на жарт захопилися кулачними поєдинками і влаштовували їх регулярно, з приводу і без. Ні переслідування поліції, ні засудження церкви, ні навіть маса смертельних випадків не змогли придушити інтерес британців до боксу, і об'єднували його прихильників атлетичні клуби з'являлися в містах і передмістях туманного Альбіону як гриби після дощу.

З плином часу бої, що проводяться такими клубами, позбавилися від властивої їм хаотичності і навіть обросли деякими правилами. А в 1867 році журналіст Джон Грехем Чемберс систематизував їх в уніфікований звід, якими повинні були керуватися бійці аматорського чемпіонату, як раз запланованого в Лондоні.

Затія настільки припала до душі Джон Шолто Дуглас – 9-го маркіза Куїнсберрі, що він проспонсорував пропозицію Чемберса, ніж назавжди вписав своє ім'я в аннали історії світового боксу. Дуже швидко 12 пунктів Чемберса-Куїнсберрі отримали загальне визнання і офіційний статус, а всі наступні зустрічі в рингу вже проводилися у відповідності з ними. І, до речі, наші ігри Бокс їх теж дотримуються. Так що, вважай, що опинився на всамделишном боксерському змаганні.

Відповідно до вимог згаданих правил кожна гра Бокс представляє собою реалістичну імітацію поєдинку, під час якого твій спортсмен зустрічається в рингу з суперником. При цьому бійці не завдають один одному удари нижче спортивного поясу, а за дотриманням порядку під час бою стежить рефері. Як бачиш, все по-справжньому.

.