Ігри для хлопчиків 10 років – багато драйву та адреналіну!

Опис категорії

За якістю графіки, складності проходження і захоплюючим поворотів сюжету гри для 10 років для хлопчиків нітрохи не поступаються повноцінним дорослим іграшок. А з деякими навіть дуже жваво сперечаються. І якщо онлайн розваги для п'яти або семирічних малюків виглядають на порядок простіше яких-небудь Need for Speed або Counter Strike, то ігри для хлопчиків 10 років такого враження не справляють.

Навпаки, складають їм гідну конкуренцію. В даному розділі зібрані, на наш погляд, найбільш яскраві ігри для хлопчиків 10 років, що включили в себе новинки різних жанрів. Особливо багато тут захоплюючих пригодницьких квестів. Геймерів чекають прикольні багаторівневі бродилки з величезною кількістю локацій, небезпечних пасток, несподіваних розіграшів та інших сюрпризів. Нудьгувати не доведеться ні секунди. Тим більше, що крім бродилок в даному розділі ти знайдеш відмінні стратегії в стилі древніх вікінгів, динамічні танкові стрілялки типу World of Tanks, войнушки а-ля Warcraft, масу інших цікавих занять.

Всі їх відрізняє підкреслена простота управління, що поєднується з розкішною графікою і широкими ігровими можливостями. Більшість доступний в декількох режимах (аркадном, одиночному, змагальному та ін) і з участю різної кількості гравців. Так, майже в усі ігри для хлопчиків 10 років з цього розділу ти можеш безкоштовно грати сам, а можеш вибрати парне проходження і запросити в гості одного. Суть процесу від цього не зміниться, а от складність трохи знизиться, особливо, якщо мова йде про бродилки, стратегіях і квестах, діяти в яких ви будете заодно.

Якщо ж завантажити файтинг, гонки та інші розваги, які мають у собі елемент змагання, перемогти реального супротивника буде куди важче, ніж комп'ютер. Кожен рівень гри з компом можна пройти по кілька разів, виробивши, в підсумку, максимально ефективну стратегію поведінки. А от вгадати, як поведе себе реальний людина, виявиться куди складніше. Зате в рази цікавіше. Втім, вибирай сам, який стиль гри приваблює тебе більше, і пам'ятай, що його завжди можна поміняти.

.