Ігри для хлопчиків 7 років – багато нових пригод!

Опис категорії

Дитинство дитини в 21 столітті неможливо собі уявити без комп'ютера та ігор на ньому. Навіть якої-небудь Гані або Центральноафриканській республіці, не кажучи вже про країни з більш пристойним рівнем життя. Онлайн ігри для хлопчиків та дівчаток від 5 до 17 років стали таким же звичним атрибутом дорослішання, як ляльки, машинки, книги, музичні альбоми та ін.

Більше того, дорослі теж не гребують класними комп'ютерними іграшками. Барвистий віртуальний світ міцно увійшов в реальність сучасної людини, всупереч бурчання його вічно незадоволених бабусь і дідусів. От хто-хто, а вони вже точно не оцінять наш новий розділ і вважатимуть ігри для хлопчиків 7 років марною тратою часу і уваги. Але ми-то з тобою знаємо, наскільки цікавими і корисними можуть бути такі розваги.

Так що, якщо тобі якраз виповнилося сім, пропонуємо оцінити нашу нову добірку. У ній зібрані самі класні ігри для хлопчиків 7 років, які вийшли за останній рік. Гравців чекають мега захоплюючі пригодницькі квести за мотивами усіх сезонів «Лего НиндзяГо» і «Зоряних воєн», захоплюючі гонки разом з героями мультсеріалу студії Піксар «Тачки», хитромудрі математичні головоломки і барвисті пазли різного ступеня складності. Все це пишність доступно безкоштовно та з мінімумом реклами, так що мега комфортне та цікаве проведення часу тобі забезпечено.

Багато гри для хлопчиків 7 років передбачають парний режим проходження, так що, якщо хочеш, можеш покликати в гості одного або запропонувати зіграти разом татові. Останній зрадіє особливо сильно, адже ганяти в гонки на компі набагато цікавіше, ніж ходити на роботу.

Присутність дорослих під час гри частенько виявляється дуже до речі: проходження деяких квестів і бродилок буває настільки складним, що без допомоги не обійтися. Але тут тебе підстерігає ще одна пастка: спокуса здатися раніше часу. Постарайся не піддаватися йому і не кликати нікого на допомогу до тих пір, поки по повній не використовуєш власні можливості.

.