Тести для дівчаток 12 років – пізнай себе краще!

Опис категорії

Один з улюблених інструментів професійних психологів – тематичні тести, давно покинув їх задушливі кабінети і продовжив жити своїм власним життям, куди більш цікавою і веселою, ніж раніше. Сьогодні тестові опитувальники куди більше прийнято використовувати для розваги і веселощів, ніж для того, щоб ставити похмурі діагнози, засновані на невиразних відповідях всяких депресивних особистостей.

Особливо популярні такі розваги у прекрасної половини людства. Всерйоз дівчата їх рекомендації, звичайно ж, не сприймають, але з задоволення звертаються до тестів з кожного важливого і не дуже приводу. Вислухати тридцять три ради, погодитися з усіма, а після вчинити по-своєму – поведінка, властива більшості юних панянок. Якщо ти теж іноді ведеш себе подібним чином, то і наші нові прикольні ігри тести для дівчаток 12 років російською мовою гідно оціниш (як і той факт, що вони доступні безкоштовно!). Присвячені вони масі актуальних для підлітків: у красі, моді, вибору майбутньої професії, нарядами, фітнесу, подорожей.

Окремої згадки заслуговує категорія, в яку увійшли тести для дівчаток 12 років про любов, флірт і романтичні відносини. Складаються вони, як правила, всього з десяти запитань, відповівши на які, ти отримаєш прогноз розвитку романтичних відносин з симпатичним тобі хлопчиком. Що, зовсім ніхто не подобається? Теж не біда! Любовні тести для дівчаток 12 років допоможуть визначити ідеал хлопця твоєї мрії.

Звичайно, надто серйозно ставитися до отриманим результатом не слід. І якщо ти зустрінеш молоду людину, чиї риси характеру порожниною збігаються з описаними, а от очі замість блакитних, як у тісті, виявляться карими, не варто через таку дурницю відмовлятися від знайомства. Погодься, деякими дрібницями можна і знехтувати. Сприймай тести для дівчаток 12 років просто як якусь підказку. До відома її прийняти можна (і потрібно!), а ось слідувати буквально зовсім не обов'язково.

.