Ігри Чорні чоловічки – нові пригоди Стикмена!

Опис категорії

Ігри Чорні чоловічки являють собою добірку супер динамічних і захоплюючих екшенів, головні дійові особи яких - легендарні Стикмены - істоти, немов намальоване невмілої дитячою рукою: круглі голови, точки на місці очей, руки-ноги з паличок. Але хай тебе не вводить в оману їх безглуздий вигляд.

Персонажі гри Чорні чоловічки - особистості дуже відчайдушні і небезпечні. Всі вони забіяки і забіяки, серед яких зустрічаються навіть справжні вбивці. Жанрове розмаїття іграшок з їх участю вражає навіть самих досвідчених гравців. Тебе чекають захоплюючі пригодницькі квести, файтинг і стрілялки, основною метою яких, як правило, є чиясь ліквідація. Для цього в арсеналі чорних чоловічків є саме неймовірне сучасне зброю (і з усім цим пишнотою ти зможеш грати!).

Попутно, Стикмены грабують банки, обчислюють зрадників, підривають будинки і рятують прекрасних дівчат. Кожна гра Чорні чоловічки з їх участю складається з безлічі захоплюючих місій, цілі яких поступово ускладнюються. Дійти до кінця виявиться під силу тільки досвідченому, холоднокровного і вмілому гравцю. Основний секрет успішного проходження – моторність і спритність пальців. Спробуй навчитися блискавично реагувати на будь-яку зміну ситуації, максимально швидко натискаючи потрібні кнопки: руху вперед, установки прицілу або зміни зброї.

Щоб не плутатися в управлінні головним героєм, перед стартом іграшки ретельно вивчи її меню. Оскільки арсенал зброї і можливостей персонажів у різних іграх відрізняється, то і комплекти клавіш для управління ними будуть використовуватися різні.

І, до речі, забули попередити. Почавши грати в дій з участю чорних чоловічків, приготуйся до того, що час від часу в них будуть розливатися справжні річки крові. І якщо перспектива побачити розлітаються по екрану мізки тебе не сильно лякає, сміливо запускай будь-яку гру розділу. Якщо ж твоя вразлива натура до таких випробувань не готова, пошукай на нашому сайті інші цікаві розваги. Благо, їх тут вистачає.

.