Ігри Стикмен – скажена гонитва за грішми!

Опис категорії

Флеш ігри Стикмен являють собою серію комедійно-пародійних ігрових мультів, створених компанією PuffballsUnited за мотивами відомих фільмів-бестселерів.

головний герой – Генрі Стикмен, чоловік, 28 років зроду, з активністю маніяка намагається організувати і здійснити злочин, який дозволить йому розбагатіти. Правда, поки ця мрія так і залишилася мрією, а ось кількість неприємностей, який головний герой гри Стикмен догодив, намагаючись її реалізувати, перевищила всі мислимі і немислимі межі.

Невдачі переслідують бідолаху по п'ятах. Але, що дивно, хлопцю вдається вижити навіть в самих безнадійних колотнечах. В процесі пошуку грошей йому доводиться здійснювати немислиме: наприклад, підривати самого себе, переміщуватися крізь стіну, сидіти у в'язниці, виявитися викраденим урядом США, намагатися залізти в банківське сховище, красти картини з музею і алмази з ювелірного магазину, тікати від переслідування поліції, розбивати каміння чолом, літати на дирижаблі і багато, багато іншого. Обіцяємо, що сумувати ти не будеш.

Окремого пояснення заслуговує зовнішній вигляд Генрі. Ти обов'язково звернеш на нього увагу, коли почнеш в Стикмен грати. Виглядає він так, немов намальований трирічним малюком: кругла голова без волосся, вух, носа та іншого; тіло, що складається із звичайної палички, до якої домалював такі ж палочкоподобные руки і ноги. Особи в Генрі, у принципі, немає, так що, про що думає, або які емоції він відчуває, визначити неможливо. Втім, це навіть добре. Так твоя фантазія отримає значно більше простору для додатка сил.

Крім того будь-яка гра Стикмен - відмінний приклад того, як не втрачати ентузіазму, зіткнувшись з невдачею. «Не варто прогинатися під мінливий світ...» - чудовий девіз для пригод безжурного Генрі.

Вишенька на торті

Ти вже зрозумів, що після запуску будь Stickman ігри в тебе чекає захоплююча пригода, мета якого – якими способами заволодіти чужими грошима. Про законність, розум і інстинкт самозбереження мова, ясна річ, не йде. Але найцікавіше в них, мабуть, навіть не це. А те, що, почавши грати в Стикмена, кінцівку кожної місії ти зможеш змінювати на свій розсуд. Не прямо, звичайно, задавати параметри, але, керуючи діями головного героя, впливати на результат черговий його афери. Тільки від тебе і твоєї кмітливості залежить, чи справиться Генрі з поставленим завданням або виявиться застукали на місці злочину, чи вдасться йому зробити втечу з самої суворої в'язниці США або його зловлять при спробі прорити лаз у сусідню камеру.

Для кожної гри про Стикмена разработчкики передбачили кілька результатів, кожен з яких може бути втілений у життя. Який з них вибрати – вирішувати тобі. Ну, а оскільки всі іграшки розділу можна завантажити безкоштовно, має сенс проходити кожну по кілька разів, порівнюючи між собою неймовірні метаморфози, які будуть відбуватися з безжурним аферистом Генрі-паличкою.

.