Ігри Роботи Трансформери – нова війна за Кібертрон!

Опис категорії

Даний розділ пропонує тобі безкоштовно грати в онлайн ігри, присвячені американського фантастичного бойовика 2007 року випуску, знятого режисером М. Боэмом за мотивами мультсеріалу «Трансформери». На зйомки творців серіалу надихнула серія іграшок марки «Hasbro».

Помилкою було б думати, що війна автоботів з десептіконамі, нарешті, завершилася перемогою останніх, і на Кибертроне запанував довгоочікуваний мир. На жаль і ще раз, на жаль. Протистояння спалахнуло з новою силою, і наші нові ігри Роботи Трансформери продемонструють тобі його у всій красі.

Але, на відміну від екранних боїв, ні відлежатися на дивані перед телеком, ні відсидітися в затишному кріслі кінотеатру з попкорном і колою на цей раз не вийде. Доведеться підняти свою п'яту точку і допомогти безстрашним соратникам Оптимуса Прайма вберегти Велику Іскру від домагань поплічників Мегатрона.

чи роботи, то машини

Для порятунку AllSpark, а разом з нею і всіх землян, ігри Роботи Трансформери пропонують тобі перевтілитися в одного з чудових автоботів. У кого саме, можеш вибрати сам. У тебе буде можливість приміряти образ малюка Бамбли, замаскованого під Chevrolet Camaro, талановитого диверсанта Джазу, відважного, задерикуватого і забіяки Айронхайда, благородного Рэтчета або самого відомого трансформера планети Оптимуса.

Ти будеш мати точно тими ж можливостями, що і персонажі оригінального фільму. Неймовірне зброю, потужна броня, трансформація в звичайні земні авто в разі небезпеки – всі навички і таланти автоботів будуть до твоїх послуг, головне – зуміти ними правильно розпорядитися.

Цікаво, що деякі ігри про роботів-трансформерів дозволяють грати і на стороні десептиконів, але таких серед нашої добірки меншість. Воно й зрозуміло: кому охота бути поганим хлопцем, коли можна стати супер крутим, але при цьому ще й хорошим. Втім, вибір за тобою. Можна, взагалі, по черзі приміряти на себе кожну із запропонованих ролей, у вибраному вигляді здобути перемогу над супротивником, а після порівняти враження. Висновками пропонуємо ділитися з нами: під кожною грою про трансформерів передбачена опція «коментувати».

.