Ігри Роботи – захоплюючі пригоди залізних монстрів!

Опис категорії

Серед усього різноманіття онлайн розваг ігри Роботи займають окрему (і досить значну) нішу. В ній відмінно уживаються простенькі забави, перекочували в Інтернет з перших примітивних приставок, і захоплюючі багаторівневі квести з приголомшливою 3d графікою і багатофункціональним управлінням. Дивно, але в ігри про роботів з задоволенням ріжуться все: дівчатка і хлопчики, малюки і дорослі.

А чи знаєш ти, що...

Слово «робот» чеського походження? Його створив відомий празький письменник-фантаст Карел Чапек. Власне, написав не сам, а на пару з братом – Йозефом Чапеком, не менш відомим на той час художником і фотографом. Над деякими творами брати працювали разом, доповнюючи тексти одного чудовими ілюстраціями іншого. Одним з їхніх спільних дітищ стала написана в 1920 році фантастична п'єса «R.U. R.» або «Россумские універсальні роботи». Мова в ній йшла про фабриці, яка виробляла штучних людей. Дане їм братами Чапек визначення прижилося і ось вже майже 100 років активно використовується у всіх мовах світу.

Треба сказати, що на початку 20 століття ідея створення автоматичного аналога Homo sapiens не давала спокою людству. Аферисти влаштовували ігри з публікою, повідомляючи про нібито рухають і думаючих роботів, всередині яких ховався жива людина. Винахідники ж намагалися створити конструкції, здатні самостійно здійснювати хоча б деякі дії. І через якийсь час їм це вдалося. У 1927 році на Всесвітній виставці в Нью-Йорку американський інженер Джеймсом Уэнсли представив Televox – пристрій, контурами нагадує людину та виконує кілька голосових команд. У 1968 японська корпорація Kawasaki Heavy Industries, Ltd викупила ліцензію на виробництво роботів у американців, і тут, як кажуть, понеслося ...

Хорошого багато не буває

Сьогодні кожна дитина в курсі, робот – не банальний шматок заліза з парочкою хитросплетенных дротів. Ці істоти цілком здатні жити самостійно життям, допомагаючи або навіть воюючи з людиною. На нашому сайті ти зможеш грати безкоштовно в онлайн ігри про роботів-трансформерів, біороботів, людиноподібних андроїдів і навіть роботів-інопланетян, які прибули до нас з іншої галактики. Всі вони наділені не тільки потужним інтелектом, але і масою функціональних можливостей, завдяки чому ігри для хлопчиків Роботи перетворюються в захоплююче дійство, відірватися від якого без зусиль практично неможливо.

Чого варте одне тільки перетворення легендарного лідера Автоботів Оптимуса Прайма з гоночного авто гіганта-трансформера. А який чудовий арсенал зброї чекає на тебе під час будь-якої гри Роботи на нашому сайті! Тут і класичні іонічні бластери, енергетичні мечі і сокири, гармати, обладнані надточними оптичними прицілами, швидко стріляли кулемети та багато іншого. Причому все це можна в прямому сенсі доторкнутися (мишкою!), зарядити і постріляти. А деякі ігри оснащені редактором, в якому можна створювати нові типи озброєння або апгрейдити наявні.

Ти вже зрозумів, що на нашому сайті грати в роботів можна досить довго. Іграшок маса і колекція весь час поповнюється. Причому, вона складається не тільки з супер складних стрілялок і стратегій. У ній багато нескладних тематичних розваг для дітей 4-5 років, логічних головоломок, віртуальних конструкторів, симпатичних робото-одевалок для дівчаток і, звичайно ж, захоплюючих нових ігор з серії, присвяченій війні Автоботів з Десептіконамі.

.