Ігри Роботи стрілялки - прийми участь у міжгалактичних воєн.

Опис категорії

У хлопчиків усього світу, незалежно від країни проживання, кольору шкіри, релігійних переконань, є одна загальна риса: вони обожнюють грати у війнушку і машинки. У даному розділі ми спробували поєднати ці дві пристрасті і зібрати найбільш прикольні ігри Роботи стрілялки, існуючі на сьогодні в мережі.

І, здається, у нас непогано вийшло. У кожній грі геймерів чекають захоплюючі багаторівневі війни з використанням супер потужного і сучасного зброї, фантастичної техніки і високошвидкісних міжгалактичних ракет. Керують усім цим пишнотою роботи – незмінні герої будь стрілялки розділу, в яку ти почнеш грати. Деякі з них зовсім крихітки і схожі на малюка Валлі з відомого всім мультфільму, інші – величезні монстри-трансформери, які прибули на Землю з далекого Кібертрона. До речі, войнушкам останніх присвячено дуже багато ігор Роботи стрілялки, і це зрозуміло - хлопчаки всієї планети їх просто обожнюють.

Але незалежно від того, яким роботом ти будеш керувати невеликий мультяшкою начебто Валлі, гігантським Оптимусом Праймом, при кожному зручному випадку превращающимся в шикарне авто, або забавним Бендером з «Футурами», і в першому, і в другому, і в третьому випадку ігровий процес доставить масу задоволення. Широкі функціональні можливості в поєднанні з прекрасною графікою, цікавим сюжетом і чарівними спецефектами – обов'язкові складові кожного стрілялки розділу. Сміливо завантажуй в будь-яку з них – не пошкодуєш.

.