Ігри Роботи 2 – нова атака машин.

Опис категорії

А чи знаєш ти, що фантастичні механізовані істоти з штучним інтелектом, зустріч з якими пропонують ігри Роботи 2, отримали свою назву завдяки Карелу Чапеку - відомому чеському письменнику та драматургу? Саме він у співавторстві з братом Йозефом написав у 1920 році п'єсу «Россумские універсальні роботи».

Слівце прижилася і вже через кілька років відзначить, ні багато ні мало, свій столітній ювілей. Хто б міг подумати про це на початку двадцятого століття?! Втім, пропонуємо тобі трохи відволіктися від минулого (так і від цього теж) і вирушити у фантастичний світ майбутнього, існування якого ми в деякій мірі зобов'язані і братам Чапек.

В першу чергу, ігри Роботи 2 зацікавлять, звичайно ж, хлопчиків. Ось вже хто з розуму сходить від всіляких агрегатів і механізмів. А за тих, які, за прикладом легендарних Трансформерів, здатні перетікати з одного стану в інше, і зовсім душу дияволу продасть. Саме таким хлопцям грати в добірку розділу Роботи 2 буде цікавіше. Захоплюючі війни залізних монстрів, їх нескінченні перестрілки і погоні один за одним надовго заволодіють їх уявою і вільним часом.

до Речі, майже у всіх іграх про роботів є режим подвійного проходження рівнів. І якщо твій найкращий друг тащиться від них так само, як і ти, швидше клич його в гості. Разом підкорювати фантастичний Кібертрон, воювати з Десептіконамі і досліджувати нові планети значно веселіше, та й на порядок простіше.

.