Ігри на двох Роботів – тебе чекає світ «розумних» машин.

Опис категорії

Війни роботів – улюблена розвага всіх хлопчаків на світі. На які тільки хитрощі не йдуть юні представники сильної статі заради того, щоб викроїти собі додатковий годинку за компом і вдосталь навоюватися. Хочеш, щоб задоволення від процесу стало максимально яскравим і повним? Ігри Роботи на двох забезпечать тобі його в потрібному обсязі.

Але є одне «але» - потрібно напарник, а значить, саме час запрошені у гості найкращого друга і разом з ним відправитися на завоювання нових галактик. Або, як мінімум, на захист вже наявних. До речі, попереду вас чекає приємний сюрприз. Майже всі ігри на двох Роботи створені за мотивами відомих мультиплікаційних серіалів і художніх фільмів. І з їх героями ви, швидше за все, вже не раз зустрічалися. Благородні гіганти Трансформери, металеві персонажі «Зоряних воєн», легендарний Термінатор, кіборг з «Універсального солдата», малюк Валл-І з мульта з такою ж назвою і ніколи безжурний Родні Нержавейкин – ось головні дійові особи ігор на двох про роботів, які пропонує грати наш сайт.

Левова частка його розваг – стрілялки, жоден інший жанр не дає можливості в повній мірі випробувати фантастичні можливості їх унікальних персонажів. Але зустрічаються серед ігор на 2 гравців про роботів та пазли, головоломки, захопливі бродилки і навіть гонки. Грати можна разом на одному компі, використовуючи два набори кнопок, рознесених максимально далеко один від одного. Як правило, це клавіші з літерами WASD для одного гравця і зі стрілками, які позначають напрямок, для іншого.

Зазначені комплекти забезпечують основні функції головних героїв – пересування по екрану, стрибки, нахили. Для стрільби, установки вибухівки, трансформації роботів в авто і назад використовуються додаткові кнопки (теж різні для кожного з гравців). Перераховувати їх не має сенсу, оскільки геймплей кожної гри на 2 Роботи унікальний і про всі нюанси його функціоналу ти зможеш дізнатися з меню. Не полінуйся вивчити його раніше, ніж візьмешся до проходження першого рівня.

.