Ігри Ракета – захоплюючі гонки в космосі!

Опис категорії

В першу чергу, ігри Ракети зацікавлять хлопчаків, які захоплюються космосом і всім, що з ним пов'язано. Якщо ти - один з них, не прогав можливість вдосталь нагоняться за межгалактическим просторах на різних моделях космічних кораблів.

По суті, на екрані тебе чекають ті ж гонки, але розгортаються не в горизонтальній, а у вертикальній площині. Суть будь-якої гри Ракети полягає в тому, щоб підняти літальний апарат у повітря зі спеціальною стартового майданчика, а потім зробити все можливе і неможливе для того, щоб він протримався там як можна довше і не звалився на землю. Якими шляхами ти цього досягнеш – твоя особиста справа. Кожна гра про ракети для хлопчиків має значний арсенал різноманітних примочок і фішок, що дозволяють непогано прокачати будь космічний болід.

до Речі, слово «ракета» італійського походження і на мові країни телят означає «маленьке веретено» - rocchetta. А ось сама конструкція має грецькі корені. Археологи стверджують, що вперше девайс, що віддалено нагадує сучасний космічний корабель, був сконструйований у Древній Елладі. Його автор – Алекс Сінон, іменував своє дітище дерев'яним голубом, але навряд чи зміг би далеко полетіти на цій пташці.

Не те, що ти, в процесі будь-якої вподобаної гри Ракета з нашого нового розділу. Ось вже де фанатів швидкості і космічних просторів чекає справжнє роздолля! Супер потужні ядерні двигуни, витягнуті струною ергономічні корпусу, найсучасніші пускові установки і, що особливо важливо, досить нескладне управління.

Всі іграшки розділу не тільки доступні безкоштовно, але ще й підкреслено прості. Вони – ідеальний спосіб з задоволенням провести вільний час, не особливо напружуючись. Жодних складносурядних комбінацій клавіш і заплутаних алгоритмів дій у них не передбачено. Так що сміливо піднімай ракету в повітря і "летиш" вгору або вперед (в залежності від зазначеної траєкторії) збираючи по дорозі бонуси або каністри з паливом. І не забувай вертіти головою по сторонах, насолоджуючись видами футуристичних ландшафтів. У відкритому космосі завжди знайдеться, що подивитися.

.