Ігри Бандити – ласкаво просимо у світ криміналу!

Опис категорії

Розбирання на Дикому Заході, кримінальний світ Нью-Йорка, Чикаго 30-х років, Росія часів 90-х минулого століття – ігри Бандити переносять тебе в особливий світ. Закони його жорстокі, декорації суворі, а мешканці мега небезпечні. Вижити буде непросто. Але ти впораєшся, якщо зможеш стати дуже уважним, навчишся розраховувати свої дії на кілька ходів вперед і віртуозно володіти всіма видами зброї.

Упевнено наперед можна стверджувати одне – нудно не буде ні секунди. Але важливо пам'ятати: грати в бандитів, значить, весь час бути напоготові і готовим до будь-яких неприємностей. Так що якщо відчуваєш в собі достатньо сил для занурення у світ вбивць, шахраїв і грабіжників – ласкаво просимо в новий розділ!

Від Аль Капоне до Пабло Ескобара

Ігри про бандитів представляють собою мікс різних жанрів - бродилок, стрілялок пригодницьких екшенів і, звичайно ж, стратегій. В них ти зможеш побувати по обидві сторони барикад: в ролі як злочинця, так і бравого поліцейського.

Багато гри Бандити являють собою «полегшені» версії легендарної серії Grand Theft Auto (скорочено GTA) і пропонують «з нуля» побудувати блискучу кримінальну кар'єру. Почати доведеться з ролі хлопчика на побігеньках, що виконує простенькі завдання мафіозі середньої ланки. Потім тобі доведеться викрасти авто, ще трохи згодом – передати пакет з чимось забороненим чолі інший бандитського угруповання.

Після настане етап рекету – потрібно буде стягувати данину з дрібних торговців, чиїм наметів не повело опинитися на території, контрольованій твоїм босом. Далі чекає купа інших, не менш цікавих місій, пройшовши які, ти перетворишся в заслуженого мафіозі віртуального мегаполісу. Якщо залишишся в живих, звичайно. Зрозуміло, що час від часу тебе будуть намагатися вбити як «колеги» по банді, так і представники угруповань-конкурентів. Але тут справа така: або боятися померти від очманілої кулі або грати в бандитські гри. А якщо ти в своєму виборі не дуже впевнений, може, займися поки що-небудь менш небезпечним: онлайн фермою, наприклад?

.