Ігри Мафія — ласкаво просимо в світ бандитського Чикаго!

Опис категорії

Флеш ігри про мафію створені за мотивами культового шутера від третьої особи, створеного в 2002 році компанією з Чехії - Illusion Softworks.Мова в ній йде про чиказькому таксисті італійського походження, випадково, він приєднався до однієї з місцевих мафіозних угруповань. А було діло так... Зупинившись як-то покурити в безлюдному провулку, Томас Анджело натрапив на двох дивних типів з пістолетами в руках, що змінило його розмірене життя остаточно і безповоротно. Обірвалася ж вона, взагалі, трагічно – кулею в живіт від колишніх спільників.

Не допомогла ні програма захисту свідків, ні вроджена обережність. На жаль, але ігри з мафією завжди приблизно так і закінчуються, що в житті, що на моніторі комп'ютера.

Треба зазначити, що іграшка вийшла настільки захоплюючою, що отримала безліч престижних нагород: від хвалебних рецензій у фахових виданнях до першого призу музичної премії «G.A. N. G. Awards»за оригінальну інструментальну композицію.

Та що там критики, захоплюючим кінематографічним сюжетом, який не в кожному блокбастері зустрінеш, гра Мафія підкорила геймерів усього світу. Структурою вона нагадує чи то захоплюючий роман, то повноцінний серіал. Життєпис головного героя поділено на глави, кожної передує невеликий розповідь, ілюстрований відеороликом. Всі разом не тільки стильно виглядає, але і інтерес викликає неабиякий.

Чим ще звертає на себе увагу гра Мафія, так це величезним вибором шикарних авто. Ти знайдеш у ній всі марки і моделі, популярні в зазначений період. І, звичайно, зброєю. Головні герої спритно орудують всім: від стечкіна до обріза. Як у будь-якому якісному шутері тебе чекають захоплюючі перестрілки на дахах хмарочосів, в напівтемних барах, під час гонок по її вулицях.

Велика прогулянка та інші онлайн пригоди

Так само, як їх легендарний прототип, наші ігри про кровожерливу мафію чудово передають неповторний колорит Сполучених Штатів Америки зразка 30-х років минулого століття. Тебе чекає занурення в світ, що страждає від економічних потрясінь Великої депресії і «сухого закону». Під стать йому і персонажі: чоловіки в капелюхах і елегантних костюмах, жінки зі стильними стрижками а-ля «холодна хвиля» у горжетках і маленьких капелюшках.

Практично кожна онлайн гра Мафія представляє - це відмінний шутер з елементами квесту і гонок. Більшість з них має два режими проходження і дозволяють грати як в поодинці, так і в парі. Головні герої наділені широкими функціональними можливостями і значним арсеналом зброї. Будь уважний, перемикаючись між їх численними вміння – заплутатися в них легше легкого.

Сюжет же розвивається настільки стрімко, що будь-яке зволікання, не кажучи вже про явну помилку, загрожує тим, що твого персонажа застрелять. Про те, які кнопки для перемикання між функціями, інструкція докладно розповість, спливаюча перед початком кожної гри. Не полінуйся додивитися її до кінця, не завадить.

.