Гонки на тракторах – грати онлайн безкоштовно!

Опис категорії

Все більше любителів симуляторів автомобільних змагань шукають в мережі не класичних заїздів з відполірованими яскравими болідами, а суворих випробувань з потужною технікою. Це і не дивно: намотувати кола по ідеальній трасі, звичайно, приємно, але ще крутіше, коли в іграшки, навіть якщо вона призначена на пару вечорів, продумана не тільки графіки, але і сюжет. За кермом большегруза ти зможеш прийняти участь у військових діях або просто допомогти фермеру доставити кавуни на ринок.

На нашому сайті можна знайти відмінну добірку самих крутих розваг, в яких задіяна важка техніка. Кожен може безкоштовно грати в стрімкі гонки на потужних тракторах або спуститися в шахту – і все це в режимі онлайн! А якщо ти мрієш приносити людям користь, до твоїх послуг – гонки на тракторах, навантажених продуктами, дровами або навіть... тане льодом. Встигни-ка довезти його до місця призначення, поки він весь не розтанув – ось де починаються дійсно шалені швидкості!

Завдяки різноманітності представлених сюжетів тобі нудьгувати точно не доведеться! У нашій добірці знайдуться як небезпечна військова кампанія з порятунку міста від зомбі, проходити яку треба разом з надійним напарником, так і виконана милоты і святкової радості місія по доставці новорічних подарунків.

Фантазія тих, хто створює віртуальні гонки для хлопчиків на тракторах і большегрузах не обмежується сільськими пейзажами: найкращі ігри цієї серії відведуть тебе глибоко під землю, в шахти, або піднімуть високо в небо – підкорювати невідомі планети. Знайшлося місце навіть для забав, де і їздити майже не потрібно, а треба, наприклад, зруйнувати будівлю або вирубати ліс. Обирай розвагу на свій смак і готуйся відмінно провести час!

.