Ігри гонки грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

123-Поїздка на симуляторі вже давно ні в чому не поступається живому водіння: ні в насиченості відчуттів, ні в складності в управлінні. Безліч віртуальних трас пропонують тобі покататися за кермом автомобілів найкрутіших марок, в тому числі, не існують у реальному світі. Ну а якщо просто намотувати кола по треку тобі здається занадто нудним, то завжди можна вибрати військову або транспортну місію, протистояти зомбі-апокаліпсису або від душі повеселитися в компанії з завзятими мультяшками.

На нашому сайті ми зібрали найбільш повну колекцію віртуальних розваг, в яких можна спробувати свої сили в управлінні крутими тачками. Спеціально для тебе ми відібрали в мережі тільки найкращі ігри гонки, які сподобалися нам самим. Ми зробили все, щоб ти міг грати в гонки онлайн безкоштовно і прокачувати свої навички водія хоч цілодобово! Сконцентрує всі свої здібності і поринь стрімке змагання з головою – тільки повна самовіддача приведе тебе до перемоги!

Тихіше їдеш – далі будеш?

Онлайн симулятор водіння стають все більш близькими до життя. Розробники використовують движки з настільки реалістичною фізикою, що часом важко відрізнити поїздку всередині комп'ютерної забави від реальної. Завдяки цьому в світ онлайн ігор з гонками входить поняття тактики, адже щоб виграти у змаганні, вже зовсім недостатньо як можна сильніше давть на газ. Тобі доведеться враховувати властивості дорожнього полотна і здібності своєї машини.

Все стає ще складніше, якщо в проміжок від фінішу до старту наступного можливо покращувати свій транспортний засіб. Що прокачати в першу чергу – потужність двигуна або зчеплення з дорогою? Перше прагнення – максимально збільшити швидкісні можливості залізного коня – часто не є вдалим. Не завжди варто гнатися за потужністю на шкоду маневреності! Невдало увійшовши в поворот, ти можеш вилетіти на узбіччя (а на ній швидкість авто значно нижче, ніж на рівній трасі) або врізатися у відбійник.

А ось на рівних ділянках дороги, навпаки, потрібно розганятися, як можна сильніше - саме на таких відрізках траси краще всього використовувати нітро-прискорювачі. Вони є у водійському наборі у багатьох іграх – часто їх кількість жорстко визначено для кожного рівня, в деяких іграх їх можна збирати на трасі під час гонки, а іноді нітро-прискорювачі та інші бонуси можна купувати між заїздами в спеціальному магазині.

Злочинець озброєний!

Всіх тих, хто не тільки любить грати в швидкісні гонки, але і не проти постріляти або пройти захоплюючий квест онлайн, обов'язково порадує, що на нашому сайті безкоштовно доступні ігри, які дозволяють поєднати ці задоволення в одному розвазі. У них можна виконувати поліцейські місії або брати участь у рятувальних операціях, а болід (або мотоцикл? чи, може, танк?...) виконує роль вірного помічника.

Є й такі забави, в яких стрілянина з гранатомета або вибухонебезпечні зіткнення є лише доповненням до основного змагальному процесу. В таких випадках буває корисно відсидітися осторонь і дочекатися, поки суперники витратять сили і зброю один на одного, а потім вийти один на один вже з ледь живим переможцем.

.