Ігри гонки зомбі – грай безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Поєднати відразу два задоволення в одному стало просто як ніколи! Нові віртуальні забави дозволять тобі одночасно насолоджуватися запаморочливими швидкостями за кермом кращих автомобілів світу і полювати на живих мерців, що захопили місто. Тиснути повсталих з мертвих колесами величезного джипа-монстра або розстрілювати їх з кулемета, стоячи в кузові пікапа? Будь-яка стратегія хороша, якщо вона дозволяє діяти швидше, ніж поширюється вірус. Раз вже тобі судилося зупинити апокаліпсис, діяти треба негайно!

Мотоцикл, позашляховик, автобус або навіть справжній танк – яке знаряддя боротьби з наступом апокаліпсисом вибереш ти? На нашому сайті ми зібрали всі самі класні ігри гонки зомбі – тобі залишається лише вирішити, яка з них краще для хлопчиків твого віку! Втім, можна і не вибирати, а просто перепробувати всі ігри з гонками проти зомбі з цієї сторінки. Адже якщо на швидкісному і легкому спортивному авто від натовпу кровожерливих монстрів краще тікати якомога швидше, то за кермом величезного джипа-маніяка або суворого армійського хаммера так і хочеться влетіти в саму гущу бійки!

Не потрібно думати, що всі ігри, темою яких є класичне нашестя зомбі, схожі один на одного. Фантазія розробників не знає меж! Тобі належить вибрати не тільки марку авто і зброя: головні герої в різних забавах теж сильно відрізняються. Ти можеш опинитися в ролі Бена 10, б'ється зі злісною нечистю, побувати м'язистим воїном, що стріляє на ходу з двох рук, або навіть спробувати свої сили по іншу сторону барикад, примірявши на себе образ живого мерця.

Заходь до нас частіше і грай абсолютно безкоштовно кращі гонки з зомбі – все, що тільки можна побачити на цій сторінці, не вимагає завантаження та доступно онлайн.

.