Ігри Гонки на мотоциклах – завжди азарт, драйв і швидкість!

Опис категорії

Рідкісний хлопчисько байдужий до швидкості, не фанатіє від класних машин та іграшок про гонки на чому б то не було: від великов і мотоциклів до болідів Формули 1. Більшість готова проводити за ними добу безперервно. Та й що залишається, якщо до 18 років і отримання прав ще неблизько, а поганяти на красавчику байку хочеться прямо зараз? Тільки одне - грати в гонки на віртуальних мотоциклах, поки не виростеш. Благо, вони доступні безкоштовно.

З усього розмаїття гоночних онлайн розваг для хлопчиків ми вирішили виділити ігри гонки на мотоциклах в окрему категорію з кількох причин. По-перше, управляти байком набагато складніше, ніж звичайним авто (доводиться весь час думати про те, як зберегти рівновагу), так і траси потрібні специфічні.

По-друге, завдяки своїй маневреності і компактності в порівнянні з чотириколісним транспортом, байк ідеально підходить для виконання різноманітних трюків та участі в тріал-змаганнях. І те, і інше можна випробувати на собі завдяки цілій серії чудових іграшок, зібраних на нашому сайті.

Всі вони складаються з великої кількості рівнів, де тебе чекають не тільки азартні погоні, хвацько закручені треки і важко прохідні тріал-полігони, але і маса супутніх «фішок». Наприклад, можливість заробити грошей на апгрейд свого залізного коня, бонуси у вигляді нітро-прискорення, аптечок чи додаткових хвилин.

Любителі подорожей оцінять можливість потриалить у пісках Єгипту і джунглях Амазонки, а кіномани – прокотитися з вітерцем в компанії Лари Крофт або Бена 10.

.