Ігри гонки на машинах – грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Віртуальні розваги, які дозволяють опинитися за кермом швидкісного спорткара, стають все популярнішою не тільки серед дітей, але і серед дорослих любителів відпочити за комп'ютером. Це й не дивно, адже змагання у швидкості вимагають максимальної концентрації, завдяки чому вдається легко викинути з голови всі зайві думки і емоції; і їх місце тут же займає адреналін і відчуття абсолютної свободи. Але якщо ти хочеш не тільки поганяти на віртуальних трасах в своє задоволення, але і стати справжнім чемпіоном, то тобі доведеться чимало потрудитися!

Приготуйся до самому крутому випробування у своєму житті, яка зажадає від тебе уміння концентруватися і швидко реагувати на обставини, що змінюються. Гонки на машинах – це не тільки розвага, але і серйозний спорт – змагання характерів. Швидкісна траса не терпить, коли до неї ставляться абияк, та успішне проходження будь ігри гонки на машинах зажадає від тебе повної самовіддачі! Якою б досконалою не була техніка, тільки воля й уміння приймати правильні рішення зможуть привести до перемоги.

Не поспішай тиснути на газ! Не завжди максимальна швидкість є запорукою успіху у автомобільному змаганні. Отримати швидкісний перевага, особливо тимчасове, не так вже й складно: достатньо включити режим нітро або скористатися будь-якою іншою хитрістю – як правило, вони у тебе в запасі є завжди. Але часом ця перевага може піти тобі на шкоду, адже зменшить маневреність і не дозволить об'їхати перешкоду або увійти в поворот.

Куди цікавіше грати, якщо в ході онлайн гонки можна стріляти з кулеметів, встановлених на машинах – але й тут нічого не дається безкоштовно, і за задоволення разметелить противника шквальним вогнем тобі доведеться розплачуватися втраченими секундами ігрового часу. Ретельно продумуй всі плюси та мінуси даної тактики, щоб прийняти рішення про її застосовності для твоєї завдання. У багатьох іграх для хлопчиків тебе попросять не тільки взяти участь в гонці на машинах, але і зібрати розсипані по трасі монети та інші бонуси. Це трохи затримає тебе в дорозі, але принесе додаткові очки: подумай тричі, наскільки це буде тобі вигідно; а головне - чи вигідно взагалі!

.