Ігри гонки на двох – грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Комп'ютерні ігри, в яких можна брати участь відразу удвох - незамінний спосіб провести час у компанії з кращим другом, несподівано заскочившим на вогник! На відміну від мультіплєєрного режиму в приставках, для якого тобі обов'язково знадобиться другий джойстик, за компом ніяке додаткове устаткування не потрібно. Клавіатура має досить великі розміри, щоб уміститися за нею і удвох! А якщо дуже треба – то і втрьох або навіть вчотирьох.

Навіть якщо комп'ютер тільки один, а бажаючих позмагатися у швидкості куди більше, на нашому сайті ви знайдете відмінні розваги, щоб круто повеселитися! Ігри гонки на двох – це прекрасний спосіб провести час всім разом, не відриваючись при цьому від улюблених онлайн забав. І нікому не доведеться чекати своєї черги: гонки на двох хороші тим, що всі гравці управляють своїми машинками одночасно! А різноманітність сюжетів і персонажів дозволить підібрати розвага, яке сподобається всім: і любителям танків, і шанувальникам швидкісних заїздів... в коритах!

Як можна управляти двома різними машинками, якщо клавіатура всього одна? Немає нічого простіше! Ті, хто часто ганяють на віртуальних авто, відмінно знають, що не у всіх онлайн забавах використовуються однакові набори клавіш. Стандартні комбінації – керуючі клавіші зі стрілками або букви WASD. Як правило, або в описі обумовлюється якийсь один керуючий набір, або дозволено користуватися будь-яким з них на вибір геймера.

В будь-якій грі на 2 кожен керуючий набір жорстко прив'язаний до певного учаснику гонки, і у кожного – суворо свій автомобіль. Якщо в ході проходження випробування авто буде поліпшуватися і змінювати зовнішній вигляд, обов'язково буде якась незмінна деталь, щоб ти міг відрізнити його від машини суперника. Як правило, боліди відрізняються кольором; але іноді в ході первісної налаштування кожен гравець може вибрати і більше відмінних елементів для свого транспортного засобу! Наприклад, в змаганні на воді кожному з вас належить вибрати між гумовим човном, дерев'яним плотом надувним равтом та іншими плавзасобами; а в Зоогонках потрібно визначитися зі звіром-персонажем.

Грати з другом завжди веселіше – тому багато онлайн гонки, безкоштовно доступні на нашому сайті, мають режим, адаптований для двох учасників. Але радує й те, що навіть ті з них, які створені з розрахунком на двох гравців, можна грати і одному. Адже улюблена гра не повинна бути занедбаною, якщо один захворів або не може прийти!

В налаштуваннях, як правило, є можливість вибирати. "Multiplayer" означає режим декількох гравців – і, до речі, не завжди їх може бути тільки двоє. Звичайно, управляти перегонами у грі для трьох або чотирьох осіб складніше, ніж ділити клавіатуру тільки на двох. Але докладні туторіали, які обов'язково є у розділі "Help" , допоможуть вам розібратися з усіма тонкощами!

.