Ігри Дрифт – божевільний мікс драйву і швидкості!

Опис категорії

Ігри Дрифт – справжня знахідка для тих, хто любить швидкість, класні тачки і хитромудрі траси. Не кожен пройде їх від початку до кінця живим (у всякому разі, з першої спроби), але кінську дозу адреналіну отримають всі без винятку.

Так що, якщо складності тебе не лякають, а тільки розохочують – ласкаво просимо в наш новий розділ. Зібрані в ньому гри Дрифт вразять красою і динамічністю, що відбувається на екрані навіть найдосвідченіших і розпещених геймерів. Ну, а новачків у світі комп'ютерних ігор швидко перетворять у своїх відданих фанатів. Не віриш? Завантаж будь гоночну гру про дріфт і спробуй відірватися від неї на середині. Гарантуємо, нічого в тебе не вийде.

А поки трохи історії

Батьківщиною цього супер видовищного виду спорту вважається Японія. Саме на її горбистих просторах у 60-ті роки минулого століття проводилися перші дрифтинг-змагання. Нелегальні, зрозуміло. Траси для них іменувалися специфічним словом - «Тозі». Змагалися ж на них «Роллінг зоку» - відчайдушні гонщики, які готові на все заради можливості збільшити швидкість своїх болідів хоча б на долю секунди. З цією метою вони стали використовувати прийоми водіння, прийняті у раллистов.

Серед них - вибір оптимальної траєкторії руху, особлива техніка їзди по гравійному покритті, плавні подолання заметів без зниження швидкості і інші специфічні фішки. Мета всіх перерахованих маніпуляцій – проходження поворотів максимально швидко і без втрати інерції. До слова сказати, ігри Дрифт зажадають від тебе того ж самого, так що будь готовий до необхідності освоїти кілька нових фокусів за кермом.

Оскільки в цьому спортивному дріфті прийнято проводити заїзди двох видів: одиночні і парні, флеш ігри з гонками також існують в декількох режимах: для одного і для двох гравців. У першому ти будеш змагатися з віртуальними суперниками, у другому – з реальним приятелем. Гонщики-одиначки отримують очки за швидкість, траєкторію руху, крутизну поворотів і загальну видовищність. У парному заїзді учасники рухаються один за одним, причому другий намагається максимально наблизиться до першого під час заметів.

Потім противники міняються місцями, і тепер вже колишній перший намагається погнатися за колишнім другим. Хто з «наздоганяючих» покаже кращий результат, той і стане переможцем заїзду. На комп'ютері грати в дрифт не менш захоплююче, ніж в реалі, але при цьому майже так само важко. Складні правила помножені на необхідність одночасно керувати двома машинами з однієї клавіатури зажадають від тебе особливої майстерності і вправності.

Незважаючи на те, що набори клавіш у всіх іграх розділу використовуються стандартні, і ти, напевно, звик до них під час проходження звичайних гонок, щоб освоїтися з управлінням потрібен деякий час. Справа в тому, що діяти тобі доведеться дуже швидко: перемикатися між кнопками доведеться миттєво, адже кожна секунда зволікання стає серйозною форою для твого суперника. Подумай, чи ти готовий робити йому такі круті подарунки.

.