Ігри схожі на ДТА – зіграй роль супер гангстера!

Опис категорії

Потрапивши на цю сторінку, фанати творчості шотландської компанії Rockstar North прийдуть в невимовний захват. Спеціально для них ми створили новий розділ, куди увійшли ігри, схожі на ДТА – на захоплюючі мультиплатформеры, об'єднані однією загальною назвою GТА.

Перша іграшка серії побачила світ у 1997 році, остання – у вересні 2013. У проміжку між ними було випущено ще дванадцять захоплюючих екшенів, в кожному з яких геймеру пропонується примірити на себе роль справжнього злочинця. Потрібно було нападати на перехожих, викрадати автомобілі, грабувати банки і навіть здійснювати замовні вбивства. Назвою цією специфічною серії розваг послужив часто вживається в американській юриспруденції термін Grand Theft Auto, що означає викрадення транспортного засобу.

Практично всі її частини стали справжніми хітами продажів, отримали десятки хвалебних відгуків і обзавелися тисячами фанатів по всьому світу. Найяскравіші зірки американського шоу-бізнесу вважають за честь взяти участь у їх озвученні або якось інакше замалюватися поруч. У свій час героїв першого плану в іграх GТА озвучували схожі на них актори, які знімали в аналогічних кинобоевиках. Серед них були такі зірки як Семюел Лірою Джексон, Майкл Медсен, Джеймс Вудс, інші, не менш відомі особистості.

Звичайно, ігри схожі на ГТА, які ми пропонуємо твоїй увазі не так популярні, як їх імениті попередники. Але нітрохи не менш цікаві. Ти легко можеш переконатися в цьому самостійно, почавши грати в будь-яку. Кримінальний світ Америки з радістю прийме кожного свої палкі обійми, які миттєво перетворюються в лещата, як тільки кому-небудь прийде в голову покинути.

слідами Аль Капоне

Всі ігри типу ДТА мають подібний сюжет: у великий мегаполіс прибуває провінціал з далекого штату і починає будувати кар'єру в світі організованої злочинності. В якості стартової посаді йому, як правило, пропонується горде звання «старшим, куди пошлють». Разом з головним героєм гри, виконаної в стилі ДТА, геймеру доведеться спочатку виконувати обов'язки кур'єра, мотающегося з одного кінця міста в інший, особистого водія боса, його камердинера й інші, не дуже важливі доручення.

Якщо вдасться проявити себе в якості тямущого і відданого виконавця, тобі дозволять піднятися на одну сходинку вище і доручать викрасти автомобіль. Потім підірвати авто, повне пасажирів Далі настане черга ліквідації неугодних, так що доведеться перетворитися в досвідченого і холоднокровного вбивцю. Так, поступово, крок за кроком просуваючись від рівня до рівню, ти будеш виконувати всі ускладнюються місії гри на подобу ДТА до тих пір, поки не станеш одним з лідерів мафіозного клану. За умови, звичайно, що раніше тебе не замочат конкуренти або свої ж «брати по зброї».

до Речі, про зброю. У вільному доступі на екрані його немає. Щоб озброїти свого підопічного, доведеться добряче поламати голову. Маузер або гвинтівку можна отримати в якості нагороди за добре зроблену роботу, відшукати в тайнику або ж відібрати в іншого ігрового персонажа.

Починаючи грати в ігри на подобі ДТА, не забувай весь час стежити за двома характеристиками персонажа: рівнем життя і бронею. Якщо перший різко впаде, твій герой ризикує потрапити в лікарню, під колеса машини, виявитися побитим випадковими гопниками, з ним може статися купа інших подібних неприємностей. Якщо ж потребує прокачування броня, будь перераховане подія може коштувати йому життя, а тобі - вильоту з гри. Постарайся не допускати подібних проколів, адже вони віддаляють головну ігрову мета – стати найбільш відомим і шанованим мафіозі міста.

.