Ігри ДТА — грай онлайн безкоштовно!

Опис категорії

Захоплюючий сюжет і неймовірна реалістичність кожного епізоду — відмінні риси серії Grand Theft Auto. Вже майже двадцять років відтворені в них кримінальні пригоди на вулицях великих міст залишається безперечним хітом! Однак проходження цілої великої місії — заняття, яке вимагає чимало часу. Якщо ж хочеться лише відпочити після важкого дня і виконати кілька квестів або просто поганяти на класній тачці, відстрілюючись від бандитів, краще вибрати розвага онлайн з великого каталогу на нашому сайті.

Хочеш спробувати життя поза законом на смак, бути учасником неймовірно захоплюючих і небезпечних пригод і стрімко просунутися по кар'єрних сходах кримінального світу? Онлайн ігри ДТА — це браузерні міні-забави, створені за мотивами знаменитої серії. Кожна гра ДТА — це можливість випробувати себе на міцність і просто класно провести час в небезпечній гонці або в цій бандитській перестрілці! Приготуйся показати всім, на що ти здатний, і вийти переможцем з самої безнадійної халепи!

Погнали!

Всі міста ведуть подвійне життя, і зустрітися з виворотом, справжнім дном величезного мегаполісу — пригода, яке дано пережити небагатьом. Хочеться адреналіну? На щастя, лізти на рожен і встрявати в розборки небезпечних хлопців в реальності зовсім не обов'язково! Комп'ютерний симулятор життя неблагополучних кварталів існує вже давно, відрізняється високим рівнем реалістичності і стає тільки краще з кожною новою версією.

Grand Theft Auto — це ціла віртуальна всесвіт злочинності та беззаконня! Оригінальні ігри ДТА відрізняє нелінійність сюжету і достаток внесюжетных завдань, які не є обов'язковими і роблять ігровий процес ще більш різноманітним. Багатьом шанувальникам серії невеликі квести подобаються навіть більше, ніж основна лінія розвитку подій.

Саме тому подібні міні-місії існують окремо у вигляді браузерних ДТА флешок, грати в які можна на цій сторінці. Онлайн забави заощадять час і гроші, а задоволення принесуть не менше! Вплутуватися в проходження великої місії нерозумно, якщо вільного часу мало. А ось коротку іграшку можна пройти швидко — як раз в перерві між вечерею і сном. Та й доступні браузерні ігри в стилі ДТА абсолютно безкоштовно. Це означає, що сьогодні ти можеш їздити по вулицях Ліберті-Сіті , а завтра вирушити в Вайс-Сіті або Сан Андреас, і для цього не потрібно буде оплачувати нову повну версію іграшки.

З Росії з любов'ю!

Невеликий розмір і легкість розробки міні-місій дозволяє девелоперам створювати сюжети, яких не було в оригінальній версії. Несподівані декорації або цікаві персонажі? Простіше простого! Ми відшукали в мережі самі незвичайні варіанти ДТА, грати в які сподобалося нам самим: серед них є місії, створені спеціально для хлопчиків з Росії, і особливі завдання, в яких доведеться діяти від імені органів правопорядку.

Так, тобі не здалося: як не широка географія оригінальної Grand Theft Auto, творці онлайн-забав знайшли спосіб розширити її ще сильніше. У центрі подій будь-якої місії серії лежать кримінальні розборки в неблагополучних районах; а більший рівень злочинності і розгул мафіозного свавілля, ніж на пострадянському просторі часів 90-х, знайти непросто. Прийми участь в справжніх гангстерських розборок у Кримінальній Росії або ганяй по вулицях Москви на швидкісний тачці! І не переживай: нехай дія відбувається у часи фінансових пірамід і рекетирів, ніякі розваги з російською мафією тебе не розорять. Адже грати в ці та інші симулятори онлайн в стилі ДТА можна абсолютно безкоштовно на нашому сайті!

.