Ігри Дієго – захоплююча подорож в джунглі!

Опис категорії

Веселі та пізнавальні ігри Дієго пропонують малюкам нову зустріч з персонажами популярного американського мульта «Go, Diego!». Його головний герой – восьмирічний хлопчина Дієго Маркес разом зі своєю сестричкою Алісією день у день зайнятий порятунком фауни в тропічних лісах.

Попутно хлопці вчаться розрізняти сліди і звички тварин, звуки, які вони видають, дізнаються цікаві факти про те чи іншому представнику світу джунглів, намагаються знайти з ним спільну мову і потоваришувати. Онлайн ігри з Дієго, в які, до речі, на нашому сайті можна грати не тільки безкоштовно, але і повністю російською мовою (як, втім, і оригінальний мульт) крім розважальної несуть ще й навчальну функцію – знайомлять малят з латинським алфавітом і деякими англійськими словами. Вони – прекрасний приклад того, наскільки ефективною може бути така, на перший погляд, несерйозна форма навчання.

Вдалий спін-офф

І мультфільм, і ігри Дієго є похідними іншого відомого анімаційного серіалу - «Даша-слідопит». Це той рідкісний випадок, коли spin-off виявився нітрохи не гірше свого прабатька. А може навіть і краще. Аліса і Дієго миттєво завоювали серця малюків всього світу і, незважаючи на те, що вперше на екрани мульт вийшов в 2005 році (гри трохи пізніше), ось вже 10 років не втрачають ні йоти своєї популярності. Не одне покоління дітлахів встигло підрости на їхніх захоплюючих пригодах. І якщо ти досі не знайомий з цією ульотної парочкою, пропонуємо скоріше завантажити будь-яку вподобану іграшку і разом з головними героями відправитися в повні небезпек і несподіваних зустрічей віртуальні джунглі. Повір, їх багата флора і фауна заслуговують самої пильної уваги.

Тим більше, що всі ігри Дієго відрізняються дуже простим і зручним геймплеєм, який як раз по плечу малечі дошкільного віку, що становить 90 відсотків їх цільової аудиторії. Основне знаряддя праці в них – «мишка». З її допомогою геймерам потрібно буде знаходити заховані на екрані предмети, і букви, збирати пазли із зображенням головних героїв, вирішувати простенькі примерчики, наряджати персонажів в нові костюми, розфарбовувати картинки, знаходити і називати задані букви і ін. Велика частина іграшок розрахована на проходження в поодинці, але деякі є можливість грати удвох, керуючи одночасно парою героїв. Діють вони спільно, але володіють різними можливостями. Наприклад, якщо Дієго вміє стрибати високо, Алісія – відмінно плаває, і разом, допомагаючи один одному, вони легко підкорять будь-яку перешкоду.

.